Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İllistrator Tasarımı - Web Template'ye Çevirme?

m.asker

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sahii.com
S.A. Arkadaşlar;

Ben İllistrator'da tek sayfalık tasarım yaptım bunu web template çevirmek çok zamanımı alıyor tek tek yapmak yerine illistrator tasarımını direk css'leri ile birlikte template çevirmek mümkünmü ya da bunu daha basitleştirilmiş haliyle nasıl yapabilirim.. ya da siz nasıl yapıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim.. bununla ilgili bir görsel eğitim dökümanı varsa daha da çok sevinirim. bi de tablolarla yapmak istemiyorum kodlar çorba oluyor.

Saygılarımla.

m.asker

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sahii.com
Benim neye ihtiyacım olduğunu öğrendim css öğrenmem gerekliymiş, yapmış olduğum tasarımı tablolarla yaptım ama hiçde hoşuma gitmedi zaten kendi işim olduğundan sorun değildi..

saygılarımla.

mimic81

🌱Yeni Üye🌱
nasıl yapıcaz bu çevirme işini çözdüysen kısaca anlatırmısın

m.asker

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sahii.com
silice tool ile logo içerik vs.. ayırmak istediğin kolonları seçiyorsun.. save for web & device ile kaydediyorsun dosya türü olarak index.html yi seçersen direk tablo olarak kaydeder.

bu en basit yapılışı. tablonun en kötü yanı içerik eklediğinde sağa sola kayıyor olması ya da ben yapamıyorum..

css ile yapacaksan;
logo ve diğer görsellerini bir klasöre topla.
css ile bir şablon oluştur.
sonra görsellerini css ile şablonuna yerleştir.

yani direk illistratordan css li bir şekilde template kaydedilemiyor ya da ben bilmiyorum..