Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çalışmalarınız için alakalı bölümde kendinize ait bir topik açamanız gerekir burası başka bir arkadaşın çalışmaları için açılmış bir topik ben yeni bir topik açıyorum sizin için umarım paylaşımlarınız devam eder ama kuralları okur ve işleyişi incelerseniz sevinirim ayrıca çalışmanızıda yeniden ekledim
çalışman güzel olmuş ellerine sağlık + ama renkler çok patlamış özellikle kırmızı yeşil halkalar ve turuncu zemin gözü çok yoruyo ve asıl çiziminin önüne geçmiş
Güzel olmuş. Seni tebrik ediyorum. İlk defa bi illustrasyon çalışmasında tema görebiliyorum. Programda hoşuna giden bişey çizmek illustrasyon değildir. İllustrasyon resimleri kullanarak bir konuyu anlatmaktır
Güzel olmuş. Seni tebrik ediyorum. İlk defa bi illustrasyon çalışmasında tema görebiliyorum. Programda hoşuna giden bişey çizmek illustrasyon değildir. İllustrasyon resimleri kullanarak bir konuyu anlatmaktır