Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İllustrasyon, Musluk

blackpearl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.pdftasarim.com
İllustrasyon Denemem.. Yorumlarınızı bekliyorum

musluk.jpg

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tek kanallı gradient yerine mesh uygulamalarını denemelisin..Yapay yerine daha gerçekçi çalışmalar çıkar.
Kolay gelsin.

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Denemeniz ilk ise iyi :) ama yok ben daha oncedende bu turden calısmalar yaptım dıyorsanız deyecegım estetıge önem gösterım kıvrımlar mevcut olsun şahsi görüşüm emegınıze saglık:)

FairyDreamer

🌱Yeni Üye🌱
Denemeniz ilk ise iyi :) ama yok ben daha oncedende bu turden calısmalar yaptım dıyorsanız deyecegım estetıge önem gösterım kıvrımlar mevcut olsun şahsi görüşüm emegınıze saglık:)

tamamen katılıyorum
estetik şart
bu haliyle lise öğrencisi yapmış gibi ama imzanızda üni. 1. si yazıyor

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
fazlası ile düz bir çalışma
musluğa bi gölge verebilirdin
en azından mesh kullansan
daha iyi olur.eline sağlık

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dalga mı geçiyosun üniversite birincisi adam böle dandik işi deneme diye sunarmı .. yani böyle gözlem ve bakış açısına hasta oldum doğrusu. bu işin nesine yorum yapılır cidden

blackpearl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.pdftasarim.com
İlk olarak uslubunuza dikkat etmenizi öneriyorum size.
İkincisi eğer üniversite ders içeriklerine bakarsanız illustrasyon dersinin olmadığını görürsünüz..
Ben kendim deneme olarak oluşturdum böyle bir çalışmayı..
Sizinde çalışmalarınızı görmek isterim, böyle bir eleştirinizden sonra..
teşekkürler..

blackpearl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.pdftasarim.com
Mesleğinizi de şimdi farkettim, grafik ve sanat ayrı şeylerdir, bunuda gözlemlemenizde dikkate alırsanız sevinirim..

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Deneme içinse konuyu ödev ve denemeler kısmına açmış olman gerekirdi.
İlk çalışma mı bilmiyorum ama çok fazla detay isteyen bir çalışma

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Mesleğinizi de şimdi farkettim, grafik ve sanat ayrı şeylerdir, bunuda gözlemlemenizde dikkate alırsanız sevinirim..

hayır kim demiş resim ve grafik ayrı şey diye.. resim yapan kişiler genelde fark atar çizemeyene oranla grafikte. bunun örnekleri doludur.. dünyada.. ben logo sayfa tasarımı mobilya tasarımı da yaptım.. bunlar bağlantılıdır..
sanata gelince .. bir ressam ne yapar hemen söyleyim .. tarihi bilir felsefeyi bilir estetiği bilir giyim kuşamı bilir mimariyi bilir müzikten anlar özgürdür eleştiri tartışma yapabilir.. farklı kültürleri tanır.. artı sanatta eleştiri iyi resim yapmaklada olmaz.. bu saydığım bilgi birikimleri her sanatçıda olması gereken en doğal şeyler

Yavuz Mamaç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mesh önerilerine katılıyorum... lokal gradyan yerine mesh daha iyi sonuç verir.. bir de zemin beslemesi ile perspektif verilebilir.. 'dandik' yorumuna gelirsek, bizim meslekte böyle bir üslup kabul edilmemeli.. akademi sihirli değnek değil, elbette arkadaşımız kendini zamanla geliştirecektir... hiç kimse anadan doğma full yetenek doğmuyor...