arkadaslar açılışta böyle bir pencere çıkıyor.hata nerde sizce?
W workmedya 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 4 Nis 2010 Mesajlar 338 Tepkime puanı 11 10 Nis 2010 #1 arkadaslar açılışta böyle bir pencere çıkıyor.hata nerde sizce?
S skyfox 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Ara 2009 Mesajlar 2,603 Tepkime puanı 90 10 Nis 2010 #2 Yes butonuna bastıktan sonra ne oluyor acaba? Eğer normal çalışmaya devam ediyorsa TuneUp Utilities veya benzeri bir program ile registry hatalarınızı gidererek kurtulabilirsiniz sanıyorum.
Yes butonuna bastıktan sonra ne oluyor acaba? Eğer normal çalışmaya devam ediyorsa TuneUp Utilities veya benzeri bir program ile registry hatalarınızı gidererek kurtulabilirsiniz sanıyorum.
W workmedya 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 4 Nis 2010 Mesajlar 338 Tepkime puanı 11 10 Nis 2010 #3 hem yes te hemde no da çalışıyor dediğiniz programı bi deneyim sağolun
W workmedya 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 4 Nis 2010 Mesajlar 338 Tepkime puanı 11 11 Nis 2010 #4 program sorunu çözemedi ama bayagı işime yaradı tekrar sagol
S skyfox 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Ara 2009 Mesajlar 2,603 Tepkime puanı 90 11 Nis 2010 #5 workmedya' Alıntı: program sorunu çözemedi ama bayagı işime yaradı tekrar sagol Genişletmek için tıkla ... O halde, kurduğunuz sürümde bir sorun olabilir.. TuneUp Utilities'in işinize yaramasına sevindim.. Kolaylıklar diliyorum..
workmedya' Alıntı: program sorunu çözemedi ama bayagı işime yaradı tekrar sagol Genişletmek için tıkla ... O halde, kurduğunuz sürümde bir sorun olabilir.. TuneUp Utilities'in işinize yaramasına sevindim.. Kolaylıklar diliyorum..