Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Illustrator CS6 Freehand Import Problemi

CüneytTERZİ

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar uzun süreli bir adobe kullanıcısıyım. Yeni çıkan CS6 Master Collection kullanmaya başladım. Ancak CS4 CS5 te rahatça freehand dokümanını Illustratore çektiğim zaman açıyordu. CS6 da ise freehand dokümanını illustrator e sürüklediğim zaman hata veriyor. Bu boyle kalacak mı? yoksa bunu düzeltmemizin bir yolu var mı ? eğer yoksa benim tekrardan CS5 e geri dokmem gerekecek. çünkü freehand işlerimi ıllustratore çeviriyorum. biliyorsunuz ki freehand bitti. CS6da bunu yapamıycaksam kullanmanın hiçbir anlamıda yok bence.. bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek arkadaşlar en kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Benzer konular

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Ai CS6 artık Freehand dosyaları açmak mümkün olacak bundan sonra önerim
Illustrator CS5 Portable bulundurun sisteminizde

pathfinders

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Adobe freehand i hepten öldürmek için artık cs6 da açılmasına bile izin vermiyor. Apple ında desteğiyle amacına ulaşmaya başladığını görüyorum. Lion işletim sisteminde Freehand çalışmıyor, cs6da da freehand açılmıyor. Elveda Freehand...

mackerem

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.macoyun.com
Öncelikle şunu belirtmek isterim, Apple, freehand i öldürmedi onu öldürenler onu yaratanların yüksek fiyata uygulamayı satmalarıdır.

Apple 64 bit tam olarak geçmiştir ve yenilenmeyen yazılımlar zaten yok olmaya mahkumdur. Yenilikçi ve ileriyi gören bir firmadır. Zaten onun için hep zirveye oynamaktadır.

Adobe freehand i hepten öldürmek için artık cs6 da açılmasına bile izin vermiyor. Apple ında desteğiyle amacına ulaşmaya başladığını görüyorum. Lion işletim sisteminde Freehand çalışmıyor, cs6da da freehand açılmıyor. Elveda Freehand...