Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İllustratör ile Kurumsal Kimlik Tasarım Dersi Var mı?

Seo Master

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar Sevgili Grafikerler;

Kısa bir süre önce BilgeAdam Web ve Grafik tasarım eğitimine girmiş bulunuyoruz ve ilk proje ödevimiz kurumsal kimlik olarak belirlendi. Derslerde kurumsal kimlik üzerinde fazla durmadık. Bu nedenle takılmalar yaşıyorum.

Bu konu ile ilgili kaliteli ve görsel bir kaynak bulabilmem mümkün mü acaba? Saygılarımla

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu tamamen sizin hayalgücünüze kalmış bir şey.Şu şekilde kurumsal kimlik tasarımı yapılır böyle tasarlanır gibisinden kaynak olmaz zaten.
Ancak daha önce hazırlanmış olan çalışmalara bakarak fikir sahibi olmanız mümkün.

Seo Master

🌱Yeni Üye🌱
Bu tamamen sizin hayalgücünüze kalmış bir şey.Şu şekilde kurumsal kimlik tasarımı yapılır böyle tasarlanır gibisinden kaynak olmaz zaten.
Ancak daha önce hazırlanmış olan çalışmalara bakarak fikir sahibi olmanız mümkün.

Haklısınız. Teşekkür ederim. Önceki çalışmalardan bir şekilde öğrenmeye çalışacağım

sessizsu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
önce kendinize bir firma ismi -verilmediğini düşünerek- belirleyin. verildiyse problem yok

Sonra bu ismini belirlediğiniz firmanın ne firması olduğunu ne sattığı ne yaptığı ve hedef kitlesini belirleyin

sonra bir logo tasarlayın, logonun çeşitli kullanım alanlarını örneğin siyah zeminde nası kullanılacak vb. alternatiflerini düşünün

sonra bir kartvizit antetli kağıt - zarf - dosya - cd kapağı ve içi - tasarlayın

eğer vaktiniz kalırsa tşört ve şapka da yapabilirsiniz.

bunu da öyle bi ryapın ki hepsi yanyaya koyduğunuzda bir takımın parçaları gbi dursun..

kurumsal kimlik çok kabaca böyle bişidir.

muhammed008

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) merhaba arakadaşım Bir bilge adam öğrencisi olarak. ( web tarasım sınıf birincisi olarak ) ;) sana seve seve yardım edeyim . (not : izmir alsancak şube :) hocana deki. Siz benim müşterimsiniz. NAsıl bir çizginiz var? firmanızın faliyet alanını bir cümleyle tanımlayın. Sonra eline bir kağıt al firmanın ismi hakkında ve hissetdirdikleri hakkında . ( tabi firma bir bankaysa yazı tipim ciddi bir tip olmalı. bir eğlence mekanıysa biraz daha el yazısı na kaçabilir) Düşünsenize güven bank logosunda comic sans ms kullandığınızı :) (hep yaptığımız bir espri ) biz derste kahve bahane yi yaparken.
Kahve:
fincan - muhabbet- çekirdek- sıcaklık- kahve buharı- çikolata- fal . bunları oturduk kağıda yazdık. en son ortaya dış pathlerinin bir kısmı yüz şekli olan bir fincan ve ağzından çıkan bir baloncuk içine el yazısıyla kahve bahane yazısı çıktı :) site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama hocamızın verdiği logo ve kurumsal kimlik sitesi var yazayım. logopond.com
burdan örneklere bakabilirsin. sorun olursa her türlü yardım etmeye çalışırım. Kolay gelsin. Sizde cs3- mü -4 mü - 5 mi gösteriyorlar bu arada ?