Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İllustrator ve Mathtype tarzı programlar arasındaki uyum

dddnnnsss

🌟Usta Tasarımcı🌟
Mathtype programını bilirsiniz ve word de kullanmışsanız orada mathtype nesneleri satır içerisinde aynı bir kelime gibi davranır nerdeyse. Siz sözcükleri iki yana yasla dediinizde orada mathtype nesnesi de uygun bir pozisyona gelir yani kelimelerle uygun bir şekilde iki yana dağılır.Fakat llustratorde ise sadece eps veya grafik gibi eklenebiliyor benim yapmak istediğim ise yazacağım textler içerisinde kelime gibi davranması ki text box'a yapacağım tüm ayarlamadan etkilensin.Umarım anlatabilmişimdir.Bahsettiğim olay align(hizalama) değil.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Freehand'de herhangi bir objeyi ctrl+c ile kopyalayıp yazı yazmaya başladığınızda, ctrl+v ile harflerin arasına harf gibi davranan objeler eklemiş oluyorsunuz. Freehand'de uygulayıp; Illustratorde kullanabilirsiniz.

dddnnnsss

🌟Usta Tasarımcı🌟
Freehand'de herhangi bir objeyi ctrl+c ile kopyalayıp yazı yazmaya başladığınızda, ctrl+v ile harflerin arasına harf gibi davranan objeler eklemiş oluyorsunuz. Freehand'de uygulayıp; Illustratorde kullanabilirsiniz.

Teşekkürler neden bu programda bu özellik yok uygulamaya çalışmışdım daha önce text kutusu içinde mathtype deki nesneleri ctrl+c ile alıp ctrl+v ile aktarmaya çalıştım olmuyor.İlginiz için teşekkürler.Madem ki bu program FH nin yerini alacak neden o progamın yaptığı herşeyi yamıyor ki yazık bunu düşünmemişler.

sinan_ad

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mayhtype'da ctrl+c yapıp illustrator'de yapıştırınca aynı font gibi davranıyor ve ben öyle kullanıyorum. freehand'e almama gerek yok yani.