Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İllustratorde bozulan dosya hakkında.

yakup6522

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar, bi kaç gün önce hazırlamış olduğum 8 sayfalık Ai dosyasını şimdi açmak istiyorum ancak " Can't open the illustration. Could not complete the requested operation." böyle bi uyarı penceresi açılıyor ve OK dediğimde sayfalarımdaki çalışmaların bir çoğunun yok olduğunu (8 sayfadan 6'sı tamamen boş) bazılarının ise yarım olduğunu görüyorum. Daha önce birkaç kez daha olmuştu, sorunu çözemedim. Sizce bu durum neden kaynaklanıyo olabilir. :sadsmile:

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ram yetersiz kalıyor olabilir. Çalışan diğer programları kapatıp restart çözümdür. Ama tavsiyem çoklu sayfada, çok görsel, lens ve efect kullandıysanız ayrı sayfalarda çalışmanız..

Bir diğer çözümde işi copyalayıp (ctrl C) başka bir sayfaya başka bir isimle kaydetmenizdir.

yakup6522

🌱Yeni Üye🌱
kopyalayabileceğim bişey bulsam denerim ama dediğim gibi şimdi açıyorum işi sayfalar bomboş. Fakat aynı işi PDF kaydetmiştim noolur noolmaz diye onda bazı sayfalar gözüküyor. Hatta ilk kaydettiğim PDF tamamını gösteriyo ancak ikinci PDF'te de kayıplar olmuş. İllustratorde sağlam PDF'i de açmak istiyorum onuda açmıyo. Anlamadım gitti.