Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Inception (Başlangıç) Christopher Nolan filmi

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
large480151.jpg

INCEPTION (BAŞLANGIÇ)
23 Temmuz 2010
Christopher Nolan

Konusu

Christopher Nolan’ın yönettiği ve Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt ile Marion Cotillard’ın oynadığı Başlangıç (Inception), 23 Temmuz 2010’da Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor.

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb’un bu ender mahareti, onu kurumsal casusluğun tehlikeli yeni dünyasında aranan bir oyuncu yapmıştır. Ancak, aynı zamanda bu durum onu uluslararası bir kaçak yapmış ve sevdiği herşeye malolmuştur. Cobb’a içinde bulunduğu durumdan kurtulmasını sağlayacak bir fırsat sunulur. Ona hayatını geri verebilecek son bir iş; tabi eğer imkansız “başlangıç”ı tamamlayabilirse. Mükemmel soygun yerine, Cobb ve takımındaki profesyoneller bu sefer tam tersini yapmak zorundadır; görevleri bir fikri çalmak değil onu yerleştirmektir. Eğer başarırlarsa, mükemmel suç bu olacaktır. Ama ne dikkatle yapılan planlamalar, ne de uzmanlıkları, onları, her hareketlerini önceden tahmin ettiği anlaşılan tehlikeli düşmanlarına karşı hazırlıklı kılabilir. Bu, gelişini sadece Cobb’un görebildiği bir düşmandır.

large476512.jpg

large442078.jpg

large481327.jpg

large442061.jpg

large44204dd.jpg

Bu adam bir deha. şahsen mükemmel bir film bekliyorum.

Benzer konular Forum Tarih
mustafanazif Serbest Çalışmalar 1 2K

Benzer konular

graphichd

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu filmin gişede rekor kıracağı söyleniyor, bence de kıracak. Di Caprio senaryoyu ilk okuduğu zaman hiç birşey anlamamış. Anlamak için o derece zeka gerektiren bir film. Küçük bir anektod, Avrupada çok az kişi filmi ilk izleyişte anlamıştır. Bu film ikinci kez izlenmesi zorunluluğu getiriyor..

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
filmden görüntüler çok hoş görünüyor.. çok merak ettim!

Güneşş1

🌟Usta Tasarımcı🌟
İzlemek gerek.Geçen bir sinema programında rastlamıştım haberine.Bakalım nasılmış.
Konu için teşekkürler.

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
bugün vizyona girdi. christopher nolan ın daha önceki filmlerini referans alırsak beynimizi baya bir yoracak bir film. zaten konusuda buna baya bir müsait :)

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
Nolan ın sinema çekimlerine hayran biri olarak özellikle şehir çekimlerindeki ustalığını,kullandığı müzikleri çok beğeniyorum.Inception kurgusu,farklı senaryosuyla alışılmış kalıpların dışına çıkmış.Beynimizi yoran bir film olmuş ve iyikide olmuş.Ben çok çok beğendim. Keşke lost un son final sahnesinede Nolan el atsaydı diyor insan:) Ayrıca filmde ki yan karakterler gerçekten çok başarılı.Asansör,köprü,tren vb sahneler sayarsam bitmez etkileyici. Şimdiden en iyiler arasına girmeyi garantilemiştir inception. Sıradan konulardan sıkılanlar, çekimlerde ki ustalığı görmek isteyenlerin bence kaçırmaması gereken bir film herkese şimdiden iyi rüyalar:)

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
bir nolan hayranı olarak bir senedir bu filmi bekliyodum ve haliyle beklentim çok yüksekti. bugün izledim filmi. ve daha büyük bir beklenti içine girmeliymişim meğer dedim. beklediğimden çok daha etkileyiciydi film. daha önceki gizem ve psikolojik öğeleri barındıran filmlerine nazaran bu filmde aksiyon ve silah sahnelerinin bol olması açıkçası öncekiş filmlerdeki tadı alamayacağım hissine kapılmama neden olmuştu. ama aksiyon gizem ve psikolojik öğeleri bu kadar güzel harmanlayacağını hiç beklemiyordum. tekrar tekrar izlenesi bir film. filmin gidişatı ve sonuyla ilgilş tartışmalar şimdiden efsaneleştirdi filmi :)

piti

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.parasal.net
filmi ben de çok beğendimm :) ben de rüya içinde rüya gördüğüm için baya etkiledi beni ..bir de izlerken filmin sonunu kestiremiyorsunuz, bu da baya heyecan katıyor.