Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İncir Kutusu Ambalaj Tasarımı

ermat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
akimpexxaj9.jpg

İncir Kutusu Tasarımı Yorumlarınızı Bekliyorum...

Benzer konular

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Fazlaca simetrik bir durum ortaya çıkmış ama katlanınca biraz daha yumuşayacağını düşünüyorum.
Canlı olmuş, güzel.
SnackSoft yazısıyla oynayabilirisn belki, çok hoşuma gitmedi bu hali.

Eline sağlık, kolay gelsin

Layer_17

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Fazlaca simetrik bir durum ortaya çıkmış ama katlanınca biraz daha yumuşayacağını düşünüyorum.
Canlı olmuş, güzel.
SnackSoft yazısıyla oynayabilirisn belki, çok hoşuma gitmedi bu hali.

Eline sağlık, kolay gelsin

Evet arkadaşında dediği gibi SnackSoft yazısıyla oyna(rengi ile yada)

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk once kantlanacak yerleri yani içe kıvtımları yapmamışsın baya bi dikdortken yanında da yapışık dikdortgenlerden oluşan bi kutu gibi zor olmasa gerek ama tasarımı beğendim yanlızca o ismi daha farklı bi renkle gom oraya cok zıplamış rek havada kalmış yani isim onunla biraz daha ilgilenirsen daha güzel olacak gibi duruyor ama gen soyluyorum katlanacak yerleride belirtmen iyi olurdu yani içe kıvrımları yani bu kutu kapanınca nerelerden birleşecek anlayamadım acıkcası

ermat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar dediklerinizi dikkate alıcam değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim...

aykiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Zemin Çok karışık olmuş ve buna bağlı olarakta SnackSoft yazısı tasarımın içinde kaybolmuş. Böyle karmaşık zeminler kullanılmaz ambalaj tasarımında. sade bişeyler yapmayı dene. eline sağlık...

gordian

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kutunun bıçağında ekşiklik var gibi kulakları yok kutunun. birde o fotoğraftaki(inciri kastediyorum) zemininde beyaz zeminle birlikte dekupe etmişsin hoş görünmüyor. Yazıya gelince yeşil yaprakların üzerinde yaşil renkli bir yazı ne kadar okunaklı karar senin emeğine sağlık