Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Indd. Katalog çalışmam

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Deneme amaçlı bir katalog çalışması

applemacipodkatalog1.png

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
- Kapak çalışmanızda ön plana çıkması gereken ürünken siz world maskotunu ön plana çıkartmışsınız. Burda bir tezatlık sözkonusu.

İç sayfalarda ise düzen oldukça hoş ve göz yormayacak şekilde düzenlenmiş. Emeğinize sağlık.

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
bence çok başarılı bir çalışma çıkarmışsınız emeğinize sağlık :)

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Apple markasının son dönemde sıklıkla kullandığı metal temalar koseptine uygun bir çalışma olmuş, genel olarak katalogtan çok dergi gibi olmuş, çok fazla yazı var.. Görselleri daha büyük kullanıp yazıları daha az ve küçük kullanmanız daha etkili olur diye düşünüyorum... Kişi önce ürünü algılayıp beğenmeli, cezbolduğu takdirde ürünle ilgili detayları zaten okur... Ayrıca irem arkadaşımızın dediği gibi özellikle kapaktaki world maskotu hem boyut hem renk itibariyle (doğal olarak) göz tırmalayıcı olmuş...

İyi çalışmalar...

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Apple markasının son dönemde sıklıkla kullandığı metal temalar koseptine uygun bir çalışma olmuş, genel olarak katalogtan çok dergi gibi olmuş, çok fazla yazı var.. Görselleri daha büyük kullanıp yazıları daha az ve küçük kullanmanız daha etkili olur diye düşünüyorum... Kişi önce ürünü algılayıp beğenmeli, cezbolduğu takdirde ürünle ilgili detayları zaten okur... Ayrıca irem arkadaşımızın dediği gibi özellikle kapaktaki world maskotu hem boyut hem renk itibariyle (doğal olarak) göz tırmalayıcı olmuş...

İyi çalışmalar...

Evet onu Hocam da söylemişti ama bir kampanya olduğu belli olsun diye yapmıştım ama şimdi bakınca sanki firmanın maskotu konumuna bürünmüş:) dediklerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim.

- Kapak çalışmanızda ön plana çıkması gereken ürünken siz world maskotunu ön plana çıkartmışsınız. Burda bir tezatlık sözkonusu.

İç sayfalarda ise düzen oldukça hoş ve göz yormayacak şekilde düzenlenmiş. Emeğinize sağlık.

Maskot konusu biraz önce dediğim gibi düşünerek yaptım birde kapağı nasıl dolduracağımı bilemedim ama 3.sayfada sanki kapakta kullanabilirmişim gibi geldi şimdi gözüme:) Yorumların için çok teşekkür ederim

bence çok başarılı bir çalışma çıkarmışsınız emeğinize sağlık :)

Çok teşekkür ederim.

nosradamus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok başarılı bir çalışma olmuş, emeğine sağlık, iyi çalışmalar

karakura12

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel tasarım ama zemin biraz koyu gibi.