Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

( İndesign ) Gazete Tasarımlarım

Kuzeyajans

🌱Yeni Üye🌱
Değerli büyüklerim ve arkadaşlarım,

Küçük bir ilçenin haftalık gazetesinin tasarımını yapıyorum. İşte henüz yeni sayılırım. Bu konuda eleştiri ve öneriler bekliyorum. Şimdiden teşekkür eder, saygılar sunarım.

86076303.jpg

60787514.jpg

55163643.jpg

34575736.jpg

91632392.jpg

17519363.jpg

14857152.jpg

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
emeğine sağlık ,manşet haberiniz olmuyor yada siz kullanmıyorsunuz manşetleri daha belirgin yapmalısın okuyucu açısından vurgulu olmalıdır.. ve spot yazıları başlık gibi yazmışsınız genelleme fena değil başarılar..

Kuzeyajans

🌱Yeni Üye🌱
Değerli ağabeyim yorum için teşekkür ederim. Dikkate alarak tekrar paylaşacağım. Güzel günler seninle birlikte olsun tekrar çok teşekkür ederim. :)

sokrades

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım ilk sayfa zaman gazetesinin kötü bir taklidi olmuş.
diğer sayfalar ise çok amatör olmuş.
ulusal gazete sayfalarını incelemenizi (taklit etmenizi değil) tavsiye ederim.

Kuzeyajans

🌱Yeni Üye🌱
Çok teşekkür ederim eleştirelerinizi dikkate alacağım, saygılarımla

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Benim dikkatimi çekense ilk sayfada bir vadiden bahsediliyor ama fotoğrafın önünü hiç gözükmeyecek şekilde kapatmışsınız.

Kuzeyajans

🌱Yeni Üye🌱
Yorum için teşekkür ederim, o konuda çok eleştri aldım. Umarım tekrar aynı hataya düşmem, yorum için tekrar teşekkür ederim. Saygılarımla

kadiror

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yorum için teşekkür ederim, o konuda çok eleştri aldım. Umarım tekrar aynı hataya düşmem, yorum için tekrar teşekkür ederim. Saygılarımla

İstanbulda gördüğüm yerel gazeteler ve bazı ulusal gazetelerle karşılaştırdığımda çok güzel ve özgün buldum tasarımları. İlk gazetedeki vadi üzerine yazılan yazının dışında ben bir hata göremedim. Ellerine sağlık. Tasarımın çok cesur. Bir gazetecilk okulu mezunu olarak ve mizanpajı bir ders olarak okuyan ve sayfa tasarımı yapan biri olarak Hem seni hemde boşluklu çalışmana izin veren patronunu tebrik ederim..Eğitimini bilmiyorum ama çok yeteneklisin. Çok daha iyi olacaksın..Konuları ayırmak için siyahın %20 tramını zemin olarak kullanırsan, bazı başlıları ve resimleri çarpıtırsan daha hoş şeyler çıkar herhalde

Kuzeyajans

🌱Yeni Üye🌱
İstanbulda gördüğüm yerel gazeteler ve bazı ulusal gazetelerle karşılaştırdığımda çok güzel ve özgün buldum tasarımları. İlk gazetedeki vadi üzerine yazılan yazının dışında ben bir hata göremedim. Ellerine sağlık. Tasarımın çok cesur. Bir gazetecilk okulu mezunu olarak ve mizanpajı bir ders olarak okuyan ve sayfa tasarımı yapan biri olarak Hem seni hemde boşluklu çalışmana izin veren patronunu tebrik ederim..Eğitimini bilmiyorum ama çok yeteneklisin. Çok daha iyi olacaksın..Konuları ayırmak için siyahın %20 tramını zemin olarak kullanırsan, bazı başlıları ve resimleri çarpıtırsan daha hoş şeyler çıkar herhalde

Sevgili büyüğüm sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Söylediklerini dikkate alacağım.. Tekrar tekrar teşekkür ederim. Tüm güzel günler seninle olsun saygılarımla...