Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

InDesign hakkinda yardim istiyorum

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaslar yurt disindan InDesign 24 sayfalik iki doküman geldi birinde, dokümanda bütün a harfleri üst simge haline dönüsmüs yeni bir yazi alaninda bir a harfi yazmaya kalktigimda o da üst simge haline geliyo otomatik olarak, bu dokümandan bir yazi alanini düzgün olan diger dökümana tasidigimda problem ortadan kalkiyor InDesign CS2 kullaniyorum. bu dökümanda ne olabilir yardimci olabilecek arkadaslar varsa cok sevinirim tesekkürler

Benzer konular

patraclos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Anladığım kadarıyla o gelen dökümandaki font sende yüklü değil diyecektim ama bende anlamadım.

Son düzenleme:

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
valla anlatması zor bi problem zaten font var, iki ayri dokuman var biri dedigim gibi problemli a, o ve rakamlar üst simge halinde aynı dokumanda yeni bir yazi alani açiyorum ve içinda a harfi gecen bir kelime yaziyorum a harfi otomatik olarak üst simge olrak cikiyo, problemli bir yazi alanini baska bir dokumana kapyala yapistir yapıyorum bütün o problemli a lar ve o lar düzeliyo anladiğim kadariyla o dokumana bir komut verilmis a o ve rakamlari üst simge yap diye ama nederen ve nasil yapildigini bulamadim

amede_us

🌱Yeni Üye🌱
open type ayarlarını kontrol etmekte fayda olabilir, büyük bir olasılıkla ordinal seceneği işaretlidir. kaldırırsan düzelecektir.

Son düzenleme:

savasg

🌟Usta Tasarımcı🌟
Paragraf yada character style atanmıştır. Diğer dökümanda o style olmadığı için sorun çıkarmıyor olabilir.

cem bulut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
savaş'ın dediğini uygula
paragraf ayarlarına bir bak
açarken de fontlara dikkat et, sende olmayabilir