Neler yeni

İndesign tabs ayarı Lütfenn Yardımlarınızı bekliyorum

enes_59

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:sweating:

Arkadaşlar indesign da tabs ayarını tüm sayfalarda ayarlamayı nasıl yapıyoruz?

Yani Paragraf boşluğunu her sayfada aynı vermek istiyorum 300 sayfalık bi iş yapıyorum ve altından kalkamadım lütfen yardımlarınızı bekliyorummm

Benzer konular

CarverTD

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bütün yazıları seçip tabs ayarını verdiğin zaman her yazıya aynı oranda paragraf veriyor diye biliyorum...

enes_59

🏅Acemi Tasarımcı🏅
?

peki tüm sayfalardaki tüm yazıları nasıl seçicez?

CarverTD

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sayfalar zincirli değilmi. Eğer zincirliyse bir sayfayı seçip Command + A yaparsan hepsini seçersin. Yok eğer zincirli çalışmadıysan geçmiş olsun tek tek yapıcan yada sayfaları zincirleyeceksin...

enes_59

🏅Acemi Tasarımcı🏅
command a yapınca yanyana ıkı sayfayı secıyor...pekı zincirlemeyı nasıl yapıcam onuda solersen hallederız ıns

CarverTD

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
valla zincirlemeyi ben anlatırsam anlamassın açıkcası. Google'da INDESIGN yazıları zincirleme diye yaz videolu sonuçlar sana yardımcı olacaktır.

enes_59

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk defa indesign da sayfa zincirleme diye bişey duydum:S

enes_59

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yok arkadaşım işimi görmedi ama cok saol zahmet verdım yanı bunun pratık bı yolu olması lazım word dosyasından aktarma yapmadıgımızı farzedelım dırek kendımız yazdıgımızı dusunelım yanı ayrı ayrı da yazsak bunun pratık bır yolu olması gerekıyor yaklasık 8 saattır ugrasıyorum ama hala sonuc alamadım neyse olmıcak sanırım cok saolasın

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
yok arkadaşım işimi görmedi ama cok saol zahmet verdım yanı bunun pratık bı yolu olması lazım word dosyasından aktarma yapmadıgımızı farzedelım dırek kendımız yazdıgımızı dusunelım yanı ayrı ayrı da yazsak bunun pratık bır yolu olması gerekıyor yaklasık 8 saattır ugrasıyorum ama hala sonuc alamadım neyse olmıcak sanırım cok saolasın

Metin alanını seçtiğinizde (metnin kendisi değil sadece alanı) çıkan mavi çerçevenin sağ alt kısmında küçük bir kare göreceksiniz. O kareye tıklayın ve arkasından hangi metin alanını zincirleyecekseniz o metin alanının üstüne tıklayın. Bunu yapınca iki metin alanı birbirine bağlanmış olur yalnız dikkat etmeniz gereken bu işlemden sonra paragraf boşlukları değişecektir tekrar ayarlamanız gerekebilir.

halilaydin_46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.halilaydin.net.tr
Metni otomatik aktardığınızda zaten sizin tabir ile zinciri oluşturuyor. Sonra Metnin içerisine girip Ctrl+A yayıp işleminizi yapabilirsiniz.