Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

indesign yardımı

young_designer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.arentanıtım.com.tr
merhaba arkadaşlar

indesing'e wordden metni çağırıyorum yalnız dipnotlarıyla birlikte getiriyor getirdiği dipnotların çizgilerini bi türlü kaldıramıyorum.

yardımcı olurmusunuz...

şimdiden teşekkürler:emo1::emo1::emo1:

arkadaşlar yokmu? indesign'ni bilen tanıyan yaw birisi söylesin bana
:D:D

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

bygrafiker

🌟Usta Tasarımcı🌟
dipnotları wordden kaldırmayı denesen..

mr.tar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mesaji biraz gec gordugum icin ozur , umarim yardimci oluruz;
assagidakileri uygularsan sanirim problemin cozulecektir,
1- assagidaki resimde gorecegin gibi word dokumanini import etmek icin "place" komutunu actiginda kirmizi daire icine aldigim kismi isaretli hale getir, boylece dokumani sayfaya almadan once sana verilen secenekler ile oynayabilirsin.. ok yada tamam'i tiklayip devam et

2- ikinci adimda import secenekleri karsina cikacak , yine daire icine aldigim kisimdaki footnote ve endnote secenekleri default olarak secili gelir oradaki tikleri kaldir kutucuklar bos kalsin, ok yi tikladiginda dokumanin footnotlar olmadan gelecektir

3- eger dokumanim cok uzun ve dizayni bitirdim bunu tekrar yapamam diyorsan, ctrl+y ile text editore gec , assagidaki resimde gosterdigim gibi text editorun sol ustunde tasinmis footnotlari goreceksin buldugun/ gordugun tum footnote ayiraclarini " hemen sol tarfindaki ilk harfin yanindan baslayarak secili hale getir ve sil " orjinal metinden cikacaktir, biraz uzun bir islemdir ama isini gorecektir

umarim yardimci olabilmisimdir, kolay gelsin