Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

indesignde ilk insertim

whampir19

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

Benzer konular

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
iç sayfalara diyecek bişey yok ama, kapakta biraz sorunlar var bence. Magenta bir zeminin üzerine magenta beyaz kontürlü bir yazı yazılınca ne kadar gözükür bu... yada sarı beyaz zeminin üzerine sarı renkli bir ürün ne kadar dikkat çeker. İnsörtün ilk sayfasına baktığınızda ilk anda gözünüz neyi görüyor? yada kendinizi insörtü eline alan bir market müşterisi yerine koyun, neyi görmeniz gerekir...
Tasarım teknik olarak güzel ama, reklam kısmı yetersiz, siz marketin damping ürününü reklam edememişsiniz bu tasarımla...
o yağ firmasının şok ürününü vatandaşın tabiri caizse gözüne sokmanız gerekirken sönük kalmış... dikkat çekmemiş... benim fikirlerim bu yönde, sadece renk düzenlemesi gerekmekte kapakta... gerisi gayet hoş, başarılar.

whampir19

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumun için saol renklere daha öok diikkat ederim

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Başlangıç için fena değil.. Yalnız forum kurallarını yeniden incelemenizi önerebilirim..
Eklediğiniz herhangi bir dökümanda adres yada iletişim bilgilerinin okunamaz haline getirmeniz gerek..

Başarılar..

electronwarrior

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gereken yerlerde ürünlerin altına gölge atabilirsin birdahaki sefere. Genelinde iyi bir çalışma. Ancak 4 sayfa indesign için biraz az =} illustratorde yapmanı tavsiye ederim 8 sayfa ve yukarsında ID kullanabilirsen daha kolaylıklarını görürsün. Başarılarınızın Devamını dilerim.

whampir19

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
saolun illustratoru tam olarak bilmiyorum biraz eksiğim var şimdilik indesignde yapıyorum birde şu resimleri linkini nasıl okunmaz hale geldiğini söyleyebilirmisiniz

ahtapot

🌱Yeni Üye🌱
sari alan icindeki sok fiyatlar gereksiz gibi geldi