Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

infiniti dijital baskı hakkında

mngreklam

🌱Yeni Üye🌱
selam arkadaşlar.. hepinize kolay gelsin.. infiniti makina satan şahıslara sorsakta kullananlardan bilgi almak başkadır.. eğer bu makinalar hakkında bilginiz varsa infiniti 1504C 4 kafa 150'lik veya infiniti'nin 160'lık 8 kafa arasındaki fark nedir? Hangisini önerirsiniz. 8 Kafa olması maliyet ve iş akışı açısından nasıl sonuçlar doğurur. Şimdiden teşekkürler.

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hız farkı ve ebat farkı var sadece ayrıca 8 kafa olması kafalardan birisinde problemler olursa diğeri onu kapatır fakat 4 kafada eksik rengi tamamlamanız gerekir.

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
Birincisi Fiyat Farkları Var...
İkincisi 8 kafa daha hızlı baskı verir haliyle..
Sonuç olarak bütçene göre bi model seçmek size kalmış...

Kolay Gelsin...

teknikdijital

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.teknikdijital.net
1504 c 4 kafa xaar 126 200 dpi baskı kafası kulanır saate 7-8 m2 baskı hızı vardır 160 cm lik makinalarda 2 model var 300 dpi kafa kulananlar ve 200 dpi kafa kulananlar 160 cm hangi model olduğunu bilmek lazım ....
mürekkep maliyeti acısından bi fark yoktur tek fark kafaların değişeceği zaman 8 kafa nın değişmesi gerekeceği icin ikikatı fiyat farkı !!!

mersiniz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar ben tavsiye üzerine infiniti dijital baskı makinesi almayı düşünüyorum fiyatı18000 ytldeniliyor birtek bunu biliyorum bilgisahibi değilim ne yapmam lazım satanlar dan bu makinayı bir darbe yemek istemiyorum neyapmam lazım

behcetreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar ben tavsiye üzerine infiniti dijital baskı makinesi almayı düşünüyorum fiyatı18000 ytldeniliyor birtek bunu biliyorum bilgisahibi değilim ne yapmam lazım satanlar dan bu makinayı bir darbe yemek istemiyorum neyapmam lazım

kardeş 2006 yılında aldım infiniti nin 1504c modelını makınayı tanıyanakadar
biraz sıkıntı yaşadım simdi memnunum. (11000 dolara aldım makinayı)

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟

fiyatı biraz aşağı çekmen lazım çok yüksek...

antigsbjk

🌱Yeni Üye🌱
yaaa arkadaşlar infinitinin 1504 diye bir modelii yoktur.150 cm makinaların modelii 6150 II dir. vedee bence spectra ilee kapışacak kalitededir.nedenine gelincee kafalar çapraz bii şekilde dizlir.bunun bize avantajı geçişlerde daha düzgün baskı çıkartır.örnek insan yüzü.eğer 8 kafayıı düşünüyorsanız bunun modeli 8160 III plus tır. budaa iyidir fakat 6150 daha net baskı çıkartır.şimdi türkiye ye yeni kasa 8160 III xa modelleri geldi diğer bahsettiğim iki modelden sıfır kalmadı sanıyorum.yani gelen 8160 III xa nın baskısını hepinizin görmesinii çok isterim.çünkü eko solventle kapışıcak bir makina bakın spacta demiyorum eko solvent yanii dış mekandaa neredeyse iç mekan kalıtesine ulaşılmıştır.gerçektende bu sözlerimii dikkate alın eğer baskı seviyorsanız işinizi seviyorsanız bu makinayıı görmenizi isterim çünküü aşık olacaksınız.....yanlış bişey söylediysem af ola......

ShEwChAt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam arkadaşlar.. hepinize kolay gelsin.. infiniti makina satan şahıslara sorsakta kullananlardan bilgi almak başkadır.. eğer bu makinalar hakkında bilginiz varsa infiniti 1504C 4 kafa 150'lik veya infiniti'nin 160'lık 8 kafa arasındaki fark nedir? Hangisini önerirsiniz. 8 Kafa olması maliyet ve iş akışı açısından nasıl sonuçlar doğurur. Şimdiden teşekkürler.

bizde her iki makinadanda var ben size şu şekilde açıklayayım 8 kafa hız bakımından cok iyi baskısıda iyi yalnız 4 kafanın yerini tutması imkansız gibi birşey

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟
xzaar makinelerde kafa sayısı maliyet larakbir değişiklik göstermez 4 kafa veya 8 kafa makinenin arasındaki fark baskı zamanındır... ama şu bir gerçekki eğer iş yoğunluğunuz aşırı fazla deilse 4 kafa kullanmak hem daha iyi baskı hemde makine kalibrosyon veya baskı ayarlarının daha rahat yapılması demektir..
siz yine makineyi 8 kafa alın ama 4 kafayı bence hiç takmadfan saklayın malummm.. bir kafa fiyatı 400 $ civarı..yedekte dursun..

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
INFINITI 8 kafa baskı makinesi boya maliyeti 4 kafa ile eşittir. Baskıda kalite hız istiyorsan 8 kafa almanı tavsiye ederim. Sana tek problem Kafa değişimi olacaktır. Makineni iyi kontrol eder ve dikkatli kulllanırsan bu problemıde cok uzun zaman sora yaşarsın.

turanjs

🌟Usta Tasarımcı🌟
infiniti YF-8160 III plus

merhabalar bende infiniti 160 kullanıcısıyım makinayı yeni aldım ve 2.el aldım oınun için gelip kuran olmadı :) ve bazı şeyleri bilemiyorum aldığım kişi almaya gittimde anlaltı ve işte birazda kendim çözdüm şu anda da çözmek istedim şey baskıda ki o kenarında çıkan çizgileri yok etme,inceltme-resimden uzaklaştırma -yakınlaştırma v.s.
yardımcı olurmusunuz makinada ilerlememde..

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhabalar bende infiniti 160 kullanıcısıyım makinayı yeni aldım ve 2.el aldım oınun için gelip kuran olmadı :) ve bazı şeyleri bilemiyorum aldığım kişi almaya gittimde anlaltı ve işte birazda kendim çözdüm şu anda da çözmek istedim şey baskıda ki o kenarında çıkan çizgileri yok etme,inceltme-resimden uzaklaştırma -yakınlaştırma v.s.
yardımcı olurmusunuz makinada ilerlememde..

basitce anlatayım
rip programında yeni sayfa aç
boş sayfanın üzerine ters tıkla check bar set de
açılan enüde pos renk scalasının yerini yani işin sağına soluna veya iki tarafına koymanı sağlar
sağ tarafdaki değerler widt renk scalası kalınlığı distance ise işe olan uzaklığıdır

tabi bunları infiniti rip kullandığını varsayarak yazıyorum..

asya reklam

🌱Yeni Üye🌱
kardeş ınfınıtıyı ac filden yenı sayfda ac çalişmanı ındır çalışmanın dışında sağ tıkla cek bar set yazar ona tıkla bı pencere açılır genelde 0.8 yazar iki bölümde
sen 8 in üzerine çif tıkla 3 veya 4 veya 5 kalınlığını ne istersenyaz tabi iki bölümünede dikkat et 0 dan sonra nokta koy sonra diger pencereye tıkla orda left - rayt none vardıır left sol demektir sola koyar cizgiyi rayt sağ koyar
bitane daha var oda iki tarafa koyar none de o rengi siler ama o cizgiyi koy
baskı yaparken or tenklerden bi tanesı bozulursa ozaman boya kesiyor demektir bi dene

turanjs

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkürler plootter & asya reklam ;)

sinann

🌱Yeni Üye🌱
bende roland var ınfınıtı var spektra bunlarda hiç sorun bitmezbunların servisi siz olacaksınıs

ShEwChAt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yaaa arkadaşlar infinitinin 1504 diye bir modelii yoktur.150 cm makinaların modelii 6150 II dir. vedee bence spectra ilee kapışacak kalitededir.nedenine gelincee kafalar çapraz bii şekilde dizlir.bunun bize avantajı geçişlerde daha düzgün baskı çıkartır.örnek insan yüzü.eğer 8 kafayıı düşünüyorsanız bunun modeli 8160 III plus tır. budaa iyidir fakat 6150 daha net baskı çıkartır.şimdi türkiye ye yeni kasa 8160 III xa modelleri geldi diğer bahsettiğim iki modelden sıfır kalmadı sanıyorum.yani gelen 8160 III xa nın baskısını hepinizin görmesinii çok isterim.çünkü eko solventle kapışıcak bir makina bakın spacta demiyorum eko solvent yanii dış mekandaa neredeyse iç mekan kalıtesine ulaşılmıştır.gerçektende bu sözlerimii dikkate alın eğer baskı seviyorsanız işinizi seviyorsanız bu makinayıı görmenizi isterim çünküü aşık olacaksınız.....yanlış bişey söylediysem af ola......

arkadasım nasıl yok öle bi makina yaa bende var 3 tane

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
konuya açıklık gelmemiş hala mgnreklam makine aldın mı? Aldıysan eğer konuyu kapatalım farklı yerlere gidiyor çünkü...