isa_reklam
🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar ınfınıtı 126 zar kafa makınam var orjinal boyasını nerden bulabilirim
hayırlı işler....
hayırlı işler....
orjinal boya yı özak dan alabilirsin
bende de aynı tür makine var ilk başlarda orjinal boya kullanıyordum..
ama şimdi kayseri devpa dan yine infiniti için olan boyayı kullanıyorum ve memnunum
marka olarak yine bidonlarda infiniti yazıyor..kullandıgınız boya markası nedir? kardeş
Infinity orjinal boyası olarak satılan boyaların kalitesi oldukça kötü ve genelde raf ömürleri geçmiş ürünler. Anadoluda pek çok makina kullanıcısında özellikle bu seferimde bu boyalardan kaynaklanan problemler gördüm özellikle xaar 126 kafalarda bir süre sonra bloke olma,akıcılıgı kaybetme vs.. vs... Genelde İstanbul ve Ankarada Infinity kullanıcıları Techink, Shiny Color ve ismini bilmedigim üzerinde marka olmayan Teknik Dijital diye bir firmanın satmış oldugu boyaları kullanıyorlar...
yaklaşık olarak 2 yıldır aynı üzerinde infiniti yazan boyayı kullanıyorum
ve şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım..
bence anadoludakilere raf ömrü geçmiş boyayı satıyolar mantığı biraz yanlış bu firmaya göre değişir zaten boya da bir anormallik sezersen geri verebilirsin
markalarını verdiğin boyalarda raf ömrü geçmiş kötü depolama gibi şartlardan da bozukluk olabilir ama bir marka kötüdür diyemeyiz