Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

infiniti yf-8160III+ plus card not found...

nevermind_

🌱Yeni Üye🌱
arkdaşlar ayarlarım herşey normal 2gün önce baskı yapabiliyodum bugün hereşyi hazırladım infiniti programımı açtım baskımı gönderdim gibi bu hata çıktı card not found or vxd install. inanın dün bütüngün uğraştım bi türlü çözemedim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler.

Benzer konular

denisreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende de aynı makina var bende de bi kaç defa öyle demişti yaa usb kablosu gevçemiş oluyordu yada yada ofline durumundayken oluyordu en bideafasında teknik servisi aradım bilgisayarında virus varsa ondan da yapabiliyordur demişti sen yinede kablolarına falan bi kontrol et derim

nevermind_

🌱Yeni Üye🌱
eyvallah dostum kabloları kontrol ettim kablo çalışyor başka yazıcıya bağlayınca en sonunda format attım bilgisayarıma baskı makinasında bilgisyarıma usb kablosunu taktığım zaman yeni donanım bulundu diye bi bi uyarı vermedi ama programları yüklüğyrm şuan inşllh olur

nevermind_

🌱Yeni Üye🌱
malesef olmadı yine aynı hata yeni kabloda aldım yine aynı sorun aksilik olucak tamda işler vardı hepsini geri vericem :(

teknik servis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ana kartını pc görmuyor ya kartta yada usb 2.0 kablonda kırık var .... anlaman ıcın yenı usb kablosu gerekır .... data kablolarını ...kontrol et ... ÖZKAN İNFİNİTİ TEKNİK SERVİS

bartinli_cakabo

🌟Usta Tasarımcı🌟
senin makinanın çalışma prensibini bilmem ama
Bilgisayarla ilgili olabilecekleri söyliyim....
aygıt yöneticisine gir orada senin aygıtının olup olmadığına bak...
veya bilinmeyen aygıt varmı ......
küçük bir ihtimal bilgisayarının usb port veya portları çalışmıyor olabilir...
Başka portlarla veya başka usb aygıtlarla çalışıp çalışmadığını kontrol et...

sayılabilecek bir çok şey var...
en güzeli başka pc de dene (notebook en mantıklısı) en azından sorunun nerden kaynaklandığını bilirsen çözüm daha basit olur...

GRAFAKİRR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aygıt yöneticisinden ser paralel bağlantılarda ATUSB olarak olması lazım bence kabloyu yenile olmadık zamanda baskının son metrelerinde bol skala dolu bi hataile karsılabilirsin :) acı tecrübelerim var 18 metre baskının 17.55 metresinde aldım bi kere o manzarayı unutmam asla:(