Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İnsan Hakları Logo Yarışması

erensami

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.erensami.tk
Logoda bir vücut insan - Adalet - Ve Bir gülen yüz bir bütün olarak lanse edilmeye çalışılmıştır.. Yorumlarınızı bekliyorum...

7jM8R.jpg

Benzer konular

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Düşünce güzel ama uygulamada sıkıntı var, balık adam ya da kafayı değiştir deniz kızına benzemiş, teraziyi (adaletin simgesi) de pek andırmıyor kusura bakma ama olmamış bence farklı birkaç örnek daha yap bizimle paylaş, ama yine de emek vermişsin eline emeğine sağlık.

thematrax19

🏅Acemi Tasarımcı🏅
katılıyorum düşünce güzel fakat düşünceni tam yansıtamamışsın eline emeğine sağlık

bulutxxx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
adalet ve insan düşüncesi güzel ve gerçekten uyuşur bir şekilde yaparsan çok başarılı olur ama burda fazla birleştirememişsin adalet kavramıyla insan kavramını biraz daha farklı bir düzen ver

bulutxxx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tasarımı sen yap sadece şöyle bir fikir beyan edebilirim sana elinde bir insan + adalet bunun ikisini şöyle bir yapıda birleştirebilirsin oturan bir insan etrafı zincirlerle çevrili ve elindede adalet terazisi tabi bu anlık bir görünüm benim için eğer bu düzeni kavrarda birleştirebilirsen gayet oturaklı ve akılda kalıcı bir tasarım ortaya koyarsın

yavuzcan1905

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlara katılıyorum bunu herkez düşünemez iyi düşünmüşsün ama herkezde düşündüğünü yansıtamaz :D

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
düşünce güzel fakat göze çarpan ve biraz da rahatsız eden görüntü keskinlikler daha yuvarlak hatlar kullanılırsa ve zemindeki renk biraz koyu olursa sevimli bir görüntü yakalanabilir çünkü düşüncenin içinde 'adalet' ve 'gülen yüz' fikirleri var

yine de emeğine sağlık :)

erensami

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.erensami.tk
Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için ama ben değiştirmeyecem sanırım bu şeklini çünkü gülen yüz simasını , bir bütün insanı , ve adaleti başka şekilde temsil edemem yani oturan bir insan da güleryüz nasıl simgelenecek anlayamadım fikir vermişsiniz ama.. .Yine de eleştirilerinizi bekliyorum

hasana11

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
adam çok kasılmış :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::tongueout::tongueout::rofl::surprised::surprised::party::party:

Lambada

🏅Acemi Tasarımcı🏅
alt kısım güzel eğer uzun bir çizgi üzerinde tutarsan muhteremi dengede tutmaya calıstığı belli olur. ikinci logondaki askı gibi duran kefeye benzetmeye çalıştığın bölümü ilk logonun omzuna al. eller lale gibi açmasın onu sağ ve solun dengeli yanlarndan tutmaya çalışsın.

Not :yavuzcan1905 'e şakayla karışık hem düşünüyorum hem çiziyorum. ;) Düşünürsün çizersin,yansıtırsın ama anlatamazsın ;)

Son düzenleme:

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
alt kısım güzel eğer uzun bir çizgi üzerinde tutarsan muhteremi dengede tutmaya calıstığı belli olur. ikinci logondaki askı gibi duran kefeye benzetmeye çalıştığın bölümü ilk logonun omzuna al. eller lale gibi açmasın onu sağ ve solun dengeli yanlarndan tutmaya çalışsın.

Not :yavuzcan1905 'e şakayla karışık hem düşünüyorum hem çiziyorum. ;) Düşünürsün çizersin,yansıtırsın ama anlatamazsın ;)

bende alttaki yayın kalınlığından bahsedecektim , ince bir yay yapılırsa hem dengede kalma havası kazandırılır hemde gülen yüz daha belli olur , ilk bakışta gülen yüz anlaşılmıyor zaten.

2. olmamış