Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kusura bakmayın ama ben burda tasarım göremiyorum. grafiksel olarak hiç bir denge unsuru yok çalışmanda. ayrıca çalışmanın verdiği bir mesajda yok bana göre. Ben sadece şunu sormak istiyorum size, siz bu çalışmayı beğeniyor musunuz?
öncelikle grafik tasarım 1. sınıf öğrencisiyim.Sadece Freenhand kullanarak yapmam söylendi bende böyle bir çalışma hazırladım.Bütün eleştirilere açığım söyledikleriniz için tşk ediyorum ilerde daha iyi işler cıkarcagıma inanıyorum.
Zemin rengi olmamış yazıları biraz daha dengede tutabilrdiniz. Üstten sanki yazılar keşilmiş gibi alt kenardaki boşluk alan ise göze çok itici ı geliyo Ortadaki yazılar büyük olmasından görselliği bozmuş başarılar..
renk seçimin bence bir afiş için gayet iyi afişlerin dışarıya reklam panolarına asılma ihtimalinide göz önüne alırsak turuncu dış mekanlarda göze çarpacaktır. yeni başlayan biri için olumsuz eleştiri yapmak bana göre değil sana önerim tipografi ile ilgili çalışmaları incelemendir çalıştıkca zaman içinde kendi tarzını bulacağından eminim
öncelikle grafik tasarım 1. sınıf öğrencisiyim.Sadece Freenhand kullanarak yapmam söylendi bende böyle bir çalışma hazırladım.Bütün eleştirilere açığım söyledikleriniz için tşk ediyorum ilerde daha iyi işler cıkarcagıma inanıyorum.
eleştirileriniz için teşekkürler haklısınız önceden yazmam gerekirdi.Çok heyecanlıydım.Çünkü afişim Konya akşehir deki sergiye gönderildi hocalarım tarafından Tekrar tekrar teşekkürler eleştirileriniz için.