Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Piktogramları ortalasaymışsınız daha güzel duracakmış,ama ona da soğ tarafta işaret amacıyla uzatılan elin boyutu engel olmuş galiba. O sorun olmamalıydı biraz büyüterek bu problemi ortadan kaldırabilirdiniz. Emeğinize sağlık.
Piktogramları ortalasaymışsınız daha güzel duracakmış,ama ona da soğ tarafta işaret amacıyla uzatılan elin boyutu engel olmuş galiba. O sorun olmamalıydı biraz büyüterek bu problemi ortadan kaldırabilirdiniz. Emeğinize sağlık.
Yazı ve piktogramlar yine tam olarak ortalanmamış.Bariz bir şekilde belli oluyor.Daha dikkatli incelerseniz farkedeceksiniz.Aceleye getirip eksik bırakmayın derim.
Herkesin de söylediği gibi piktogramlar ve yazı ortalı değil. İlk bakışta anlaşılıyor aslında. Bir de bu bir hata değil ama kullanılan el de sadece işaret parmağı olsa daha iyi olmaz mıydı? En azından ben hiç birşeyi baş parmağımı da kaldırarak işaret etmiyorum. Dikkatimi çekti. Ama bu sadece bana has bir durum da olabilir elinize sağlık...
sağa çekmesinin sebebi kolun uzunluğu ne yazıkki , birde o parmağın havada olması aslında bir anlamda onay işareti vardırya Tik atarsınız beğendiğiniz seçeneğe yukardan bakınca o şeklide var.
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
aşağıda tam ortalanmış halini yaptım koluda biraz yama yaptık