_____________________________________________ Alıntı'dır.
a.g.s.l 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 1 Eki 2008 Mesajlar 2,444 Tepkime puanı 134 13 Eyl 2009 #1 _____________________________________________ Alıntı'dır.
yorgunella ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 1,270 Tepkime puanı 46 14 Eyl 2009 #2 Kesinlikle çok doğru yaşamaktan korkuyor korkunun kendisinden korkuyor... acziyet işte.. paylaşım için teşekkürler sinemcim
Kesinlikle çok doğru yaşamaktan korkuyor korkunun kendisinden korkuyor... acziyet işte.. paylaşım için teşekkürler sinemcim
a.g.s.l 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 1 Eki 2008 Mesajlar 2,444 Tepkime puanı 134 14 Eyl 2009 #3 yorgunella' Alıntı: Kesinlikle çok doğru yaşamaktan korkuyor korkunun kendisinden korkuyor... acziyet işte.. paylaşım için teşekkürler sinemcim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım... beğenmene çok sevindim.
yorgunella' Alıntı: Kesinlikle çok doğru yaşamaktan korkuyor korkunun kendisinden korkuyor... acziyet işte.. paylaşım için teşekkürler sinemcim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım... beğenmene çok sevindim.
wwaslıww 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 30 Ara 2008 Mesajlar 2,427 Tepkime puanı 58 14 Eyl 2009 #4 "Ve ölmekten korkuyor aslında yaşamayı bilmedği için" çok anlamlı, teşekkürler canım
a.g.s.l 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 1 Eki 2008 Mesajlar 2,444 Tepkime puanı 134 14 Eyl 2009 #5 wwaslıww' Alıntı: "Ve ölmekten korkuyor aslında yaşamayı bilmedği için" çok anlamlı, teşekkürler canım Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kıtırcığım beğenmene çok sevindim...
wwaslıww' Alıntı: "Ve ölmekten korkuyor aslında yaşamayı bilmedği için" çok anlamlı, teşekkürler canım Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kıtırcığım beğenmene çok sevindim...