İnsert kapağı çalışması
Soner Akay 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 24 Eki 2008 Mesajlar 338 Tepkime puanı 11 4 Ara 2008 #2 öncelikle emegine sağlık sadece kurban bayram yazısını birazdaha kalınlastırırsan daha güzel belirgin olucak die dusunuyorum calısma güzel
öncelikle emegine sağlık sadece kurban bayram yazısını birazdaha kalınlastırırsan daha güzel belirgin olucak die dusunuyorum calısma güzel
graphicshop 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 27 May 2008 Mesajlar 71 Tepkime puanı 0 4 Ara 2008 #3 Soner Akay' Alıntı: öncelikle emegine sağlık sadece kurban bayram yazısını birazdaha kalınlastırırsan daha güzel belirgin olucak die dusunuyorum calısma güzel Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler yorumun için...Önerini dikkate alıcam.
Soner Akay' Alıntı: öncelikle emegine sağlık sadece kurban bayram yazısını birazdaha kalınlastırırsan daha güzel belirgin olucak die dusunuyorum calısma güzel Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler yorumun için...Önerini dikkate alıcam.
irm.art Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 11 Eyl 2008 Mesajlar 5,655 Tepkime puanı 111 4 Ara 2008 #4 pastel renkler çok yoğunlukta kullanılmış ama şeker tadında olmuş. Sadece yazılarınız okunmakta güçlük yaratıyor. emeğinize sağlık
pastel renkler çok yoğunlukta kullanılmış ama şeker tadında olmuş. Sadece yazılarınız okunmakta güçlük yaratıyor. emeğinize sağlık
graphicshop 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 27 May 2008 Mesajlar 71 Tepkime puanı 0 5 Ara 2008 #5 irm.art' Alıntı: pastel renkler çok yoğunlukta kullanılmış ama şeker tadında olmuş. Sadece yazılarınız okunmakta güçlük yaratıyor. emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Yorumunuz için teşekkürler.Yazılar ise baskıdan gayet net çıktı.
irm.art' Alıntı: pastel renkler çok yoğunlukta kullanılmış ama şeker tadında olmuş. Sadece yazılarınız okunmakta güçlük yaratıyor. emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Yorumunuz için teşekkürler.Yazılar ise baskıdan gayet net çıktı.
coni 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 4 Ara 2008 Mesajlar 19 Tepkime puanı 0 5 Ara 2008 #6 alt taraf rock partisi afişi gibi olmuş bence onu kaldır. Fondaki o karışık dalgalanmada gözü yoruyor. biraz daha sadeleştir bence.
alt taraf rock partisi afişi gibi olmuş bence onu kaldır. Fondaki o karışık dalgalanmada gözü yoruyor. biraz daha sadeleştir bence.
graphicshop 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 27 May 2008 Mesajlar 71 Tepkime puanı 0 5 Ara 2008 #7 Ya demek öyle coni' Alıntı: alt taraf rock partisi afişi gibi olmuş bence onu kaldır. Fondaki o karışık dalgalanmada gözü yoruyor. biraz daha sadeleştir bence. Genişletmek için tıkla ... ''Rock partisi afişi gibi olmuş'' ???Ne diyelim herşeyin başı sağlık:rofl:
Ya demek öyle coni' Alıntı: alt taraf rock partisi afişi gibi olmuş bence onu kaldır. Fondaki o karışık dalgalanmada gözü yoruyor. biraz daha sadeleştir bence. Genişletmek için tıkla ... ''Rock partisi afişi gibi olmuş'' ???Ne diyelim herşeyin başı sağlık:rofl:
F fotohakan_87 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 13 Kas 2008 Mesajlar 57 Tepkime puanı 0 7 Ara 2008 #8 kurban bayramı koç var tamam hadi bayram adı şekerlerde tamam ama o insanları çözemedim ne alaka olduğunu bide benim gözüm yoruldu çalışmadan.
kurban bayramı koç var tamam hadi bayram adı şekerlerde tamam ama o insanları çözemedim ne alaka olduğunu bide benim gözüm yoruldu çalışmadan.
graphicshop 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 27 May 2008 Mesajlar 71 Tepkime puanı 0 8 Ara 2008 #9 fotohakan_87' Alıntı: kurban bayramı koç var tamam hadi bayram adı şekerlerde tamam ama o insanları çözemedim ne alaka olduğunu bide benim gözüm yoruldu çalışmadan. Genişletmek için tıkla ... Fazla bakmasaydın kardeş o ayrıntıyı anlıyamadıysan gerçi o kadar bakmaya rağmen sana söliyebileceğim tek şey;mutlu bayramlar. Not:Aşağıdada bir sevinç zıplaması yapan bir aile figürü simgesel olarak anlatılmıştır.:wink:
fotohakan_87' Alıntı: kurban bayramı koç var tamam hadi bayram adı şekerlerde tamam ama o insanları çözemedim ne alaka olduğunu bide benim gözüm yoruldu çalışmadan. Genişletmek için tıkla ... Fazla bakmasaydın kardeş o ayrıntıyı anlıyamadıysan gerçi o kadar bakmaya rağmen sana söliyebileceğim tek şey;mutlu bayramlar. Not:Aşağıdada bir sevinç zıplaması yapan bir aile figürü simgesel olarak anlatılmıştır.:wink:
gülümse_61 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 26 Ara 2007 Mesajlar 85 Tepkime puanı 1 8 Ara 2008 #10 emeğine sağlık. bence köşelerdeki pembe şeritleri kaldırırsan daha iyi durur