Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

insört giriş sayfası

hakan_turmus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
01cm5.jpg
bunu spor aleti satan bir firmaya yaptım.İnsört kapağı olarak başlıyor ve devamı bu tasarımla devam ediyor.Eleştirilerinizi bekliyorum.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Spor aletlerinin kimisinin altında gölge var kimisinin yok. Ayrıca gölgelerde yuvarlaklardan taşmış gözüküyor. Dikkatinizdenmi kaçtı yoksa değişik bir düşüncemidir bu ?

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Sadece aletleri göstermissin, biri iki insanla süslesen diyorum...

hakan_turmus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
henüz tasarım sonuççlanmadı tam anlamıyla. Gözden kaçan kısım o taşkınlıklar.İnsan figürü veya fotoğrafı yerleştirmeyi düşünmedim çünki kalabalık oldupunu düşünüyorum ekleme yapmadım.

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
hakan ürünleri koyduğun alanı beyaz yaparsan zeminden kurtarmış olursun bu şekilde zeminle ayırt edilmesi güç oluyo. birde YTL yazılarına dikkat et....

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
kırmızı yeşil ve (turuncu) sarı....(pek sempati duyulmayan renkler.. hele ki ben trabzonda yaşıyorum bu üç rengi bir arada kullanmam imkansız :))) )

logoya uyumlu renkler kullansan daha iyi olur diye düşünüyorum...

genel olarak begendim emeğine sağlık....

tubito

🌱Yeni Üye🌱
bence ürünlerin bulurdugu yuvarlakların içini tek renk yapmalisin cok karisik duruyo ve ürünlerin bazilari yuvarlak içinde bazilari tasmis ve hediye yazili olan sekil arada bogulmus secilmiyor.

tubito

🌱Yeni Üye🌱
rica ederim

yeni calismani görmek isteriz :)

hakan_turmus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar tasarımı baştan aşağı değiştiriyorum:upset: beğenilmemişşş.Müşteri aklıdır diyecem. Napıyım;)

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
Patlaklardaki dengesizliğin farkında olduğunu tahmin ediyorum sadece bir hatırlatma....ama genel olarak gayet şık bir tasarım

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hakan kardeş şu benim logo diyorum:) bi el atsan diyorum:) kafamı karıştırdın ya kartta bastırdım :) logoyu değiştirticeksin bana :):)

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yensini bekliyoruzz

evet yeni calismani bende merak ettim

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
yorumlara aynen katılıyorum. bir de soldan üstteki ürünün çerçevesi yok. çok karışık olmuş. ürünlerin zemini beyaz yapmalısın. eline sağlık!( ki zaten gerekli düzeltmeler yapılmıştır heralde bu zamana kadar:D yorumlarımın bir yararı olmaz zaten de tutamadım kendimi başladım yazmaya:D)