Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İntegral paintball güzel bi çalışmam

ikizlerofset

🌱Yeni Üye🌱
Güzal bi çalışmama umarım begenırsınız

21933973.jpg

Benzer konular

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
tek kelimeyle çok karışık ve sıkıcı bir çalışma.

ikizlerofset

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşım Sen kastı yapıyosun anladım sen bı konu seç sitede yarışalım sen le :)
benım le ugrasma bide senın tasarımlarına bakalım

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorum istiyosun yorum yapıyoruz. kimseyle uğraştığım yok. yeri geldiğinde sezarın hakkınıda sezara vermeyi bilirim. Neyse daha sana yorum yapmam. tasarılarımda forumda mevcut bakabilrisin.

altankzn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Açıkçası beni üzen çok karışık bi çalışmaya güzel bi çalışma diye başlayıp sadece beğeni beklemen karşı görüşlere kapalı olduğunu baştan belidtmen oldu paint ball için hazırlanmış baska çalışmalar vardır onları incelersen demek istediğimizi anlıcaksın bence

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Güzal bi çalışmama umarım begenırsınız

Kendi çalışmanızı beğenmenizi sevdim ama benmerkezcilik yerine genel çerçeveye bakmalısınız. Ne yaptım? Ne yapabilirim? Neler üzerinde durabilirim? Ne gibi çeşitlilikte çalışmama yorum aldım gibi değerlendirmelerle kendinizi geliştirebilirsiniz. Burası paylaşım sitesi. Dile kolay 190.000 kişiye yakın üyesi var ve şunu da unutmayın herkes beğenmek veya yorum yapmak zorunda da değildir. Yada paylaşım yapıyorsanız her türlü yorumada açık olmanız gerekmekte. Paylaşmanın kuralı budur.

İşinize gelince. Sizin beğendiğinizi bende beğenmedim, çünkü hazır fotolar, font üzerine biraz emboss, biraz dropla 14x20 üzerine herşeyi eklemekle yarattığınız curcuna size renkli gelsede sonuç: Kalabalık ve amacında bir çalışma değil.

Kolay gelsin.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
integral paintball yazısı daha belirgin ve büyük olmalı bence