Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İpek Kıramer iç giyim firması 02

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
Selamlar Arkadaşlar,

Müşteriden esi çalışmalar için (buradan görebilirsiniz) pek beğenili bir bakış gelmedi, daha sade birşeyler istediler bende yeni bir Konsept türettim, asağıda 6 adet çalışma göreceksiniz aslen birbirlerinin türevleri olduğunu farkedersiniz zaten. Yarın öğleden sonra tasarımları yollayacağım, yorumlarınıza açıktır.

Neden hep koyu zemin diyecek olursanız logonun vektörel halini yollamalarını bekliyorum, o zaman açık zeminli çalışmalara da girişeceğim, tabii bu konsepte tamam demezlerse :)

Dipnot: Çalışmalar gerçek boyutlarına göre %33'lük oranda küçültülerek sergilenmiştir.

IKNew.jpg

Benzer konular

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
sayfa flash'mi olacak yoksa, normal asp, php tabanli fln mi? eğer flash kullanilacaksa güzel efektlerle çok daha güzelleşecektir çalişman.. çok hoş olmuş arkadaşim ellerine sağlik..

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
sayfa flash'mi olacak yoksa, normal asp, php tabanli fln mi? eğer flash kullanilacaksa güzel efektlerle çok daha güzelleşecektir çalişman.. çok hoş olmuş arkadaşim ellerine sağlik..

hehe teşekkürler dostum, ah bir o aşamaya gelsek flash yapacağım lakin, yok henüz tasarım beğendirebilmiş değilim :) en büyük sıkıntıdır iş tanımı eksikliği, önceki yaptığım tasarımları müşteri çok yoğun olduğundan görüşemeden, ne istediklerini tam olarak anlayamadan çıkardım, tabii pek hedefi bulamamışım.. bunları çıkarmadan önce müşteri ile görüştüm tamam fakat bu sefer de zamanlama kısıtlaması içinde çalışmam gerekti... umarım flash esnasında da çok kısıtlı kalmam yoksa çok basit effect'ler ile geçiştirmek zorunda kalabilirim, gerçi o zaman da beğenmezler en azından biraz daha süre verirler sanıyorum ehheh :)

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
müşteri için olmasada bizler için ufak bi swf hazirliyabilirsin diye düşünüyorum, böylece site içinde fikirlerde bulunmuş oluruz.. tipografi yapacağina flasha ayir birazcik zaman :D

Son düzenleme:

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
müşteri için olmasada bizler için ufak bi swf hazirliyabilirsin diye düşünüyorum, böylece site içinde fikirlerde bulunmuş oluruz.. tipografi yapacağina flasha ayir birazcik zaman :D

heheheh, yahu çok sıkıldım ben web sitesi yapmaktan ondan bu ara başka şeylere sarıyorum sanırım :) ama haklısın aslında bu tasarım için en azından bir flash yapmalıyım hehe..

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
valla erdemir ne diim bilmiyorum ama bana göre gerçekten çok başarılı bi çalışma sadelik konusunda üstüne yoktur die düşünmeye başladım artıkk eline sağlık arkadaşım

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok güzel de neden tek bi yüz yıldızlarda farklı mankenler olsa fenamı olur acep:) (renkli çalışsan dene derdim de siyah zemin o manken kafi gelmiş doğru tercih) emeğine sağlık sade ama şık bi çalışma tebrikler..

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
valla erdemir ne diim bilmiyorum ama bana göre gerçekten çok başarılı bi çalışma sadelik konusunda üstüne yoktur die düşünmeye başladım artıkk eline sağlık arkadaşım

Teşekkür ederim dostum, sadelik bu sefer müşterinin çok fazla tercihiydi, ama evet ben sade tasarımlar yapmayıda seviyorum açıkçası :)

çok güzel de neden tek bi yüz yıldızlarda farklı mankenler olsa fenamı olur acep:) (renkli çalışsan dene derdim de siyah zemin o manken kafi gelmiş doğru tercih) emeğine sağlık sade ama şık bi çalışma tebrikler..

Teşekkür ederim freedesign.. Tek bir yüz, çünkü 12 adet fotoğraf verdiler ve 12'sinde de aynı yüz vardı ve başka bir fotoğraf kullanmamı da istemediler :) Renkli bir çalışma istemiyorlar, daha önce bir pembe çalışma denedim ordan biliyorum :) Belki siyah zemin yerine beyaz kullanıp ilerleyebilirdim ama bu sefer de elimde logo olmadığı için kısıtlı kaldım, o gördüğünüz logo da şuan ki "Yapım Aşamasında" yazan sitelerinde bulunan logonun alının 1001 işlemle getirildiği hal :)

Tekrar teşekkürler arkadaşlar.

Arkadaşlar bu sabah elime ulaşan Logo ile birlikte açık renk versiyonlarınıda yaptım ve ekledim. Teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

smx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.sredesign.com
siyah çok daha iyi duruyor ve site fullflash yapılırsa çok daha güzel bi sonuç ortaya çıkacaktır. emeğine sağlık