Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iş boşluk arasında corel draw 'da yaptığım isim çalışması
yaptığınızına nasıl bir yorum getirebiliriz ki? kullanılan effect dışında ortada, tasarım gerektiren bir yan bulamadım, extrude yeni tanışmış olduğunuz bir uygulama olabilir, bu şekilde extrude kullanımınızı geliştirebilirsiniz. ayrıca size tavsiyem; https://www.grafikerler.net/tasarim...yirlisi-olsun-bunu-da-okumalisin-t114223.html faydalı olması dileğiyle...
sende haklısın biz birşey bilmiyoruz sen çok şey biliyorsun extrude de yeni tanışmış değilim yıllardır corel Draw'da çalışıyorum bunuda bil eğer bu sana birşey ima etmediyse gördüğün gibi yorum yapmaya devam edebilrsin
sende haklısın biz birşey bilmiyoruz sen çok şey biliyorsun extrude de yeni tanışmış değilim yıllardır corel Draw'da çalışıyorum bunuda bil eğer bu sana birşey ima etmediyse gördüğün gibi yorum yapmaya devam edebilrsin
tartışma platformu kurmaya çalışmana da bir anlam veremedim? sizin birşey bilmediğinizide söylemedim, ben çok şey biliyorum da demedim, en güzeli ben biraz bekleyeyim, başkaları ne yazacak? ve sonrasında sana farklı bir yorum yapmaya çalışırım...