Ömer ÇİÇEK
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Az önce bir müşterim geldi ve Dedi ki ,
A: Müşteri
B: Ömer ÇİÇEK
A: Profesyonel fotoğraf makinesi almak istiyorum yardımcı olurmusun ?
B: Evet , Ne için kullanmayı düşünüyorsunuz ?
A: Kendi ürettiğim ürünleri çekmek istiyorum (Ürünler Krom kaplama )
B: Yani hobi değil
A: Hayır.
A: Kendi işimi kendim yapmak istiyorum,
B: Kendi işinizi kendiniz yapabilirsiniz ama fotoğraf bilginiz yok ,Gerekli ekipmanlarınız yok , Bunun için stil life çekim sehpasıda ve flash almanız gerekebilir.
A: Para sorun değil
B: 15 bin tl tutabilir
A: Tamam önemli değil. almak istiyorum.
B: Peki nasıl çekmeyi düşünüyorsunuz ?
A: Nasıl çekmek derken , ürünü bir masanın üzerine koyar ve çekerim .
B: Evet haklısınız bende öyle yapıyorum.
B: Fotoğrafçılığı geçtik , Işık ayarını geçtik , Herşeyi bir kenara bıraktıkta Birde Krom ürün çekiceksiniz , Hadi masa sehpa v.s neyse de , Fotoğrafçıların korkulu rüyası krom ürün
Gelin ben size studiomu veriyorum , Dilediğiniz ürünü getirin dilediğiniz gibi çekin ,
A: Tamam geliyorum.
B: Ok bekliyorum
A Gelir : (Elinde ürünler Studiomu iki saat meşgul eder fotoğrafları çeker ve son sözü) Abi bu olmuyor yaaa..
B: Beyefendi alın ürünlerinizi ve gidin Lütfen. Düşüncenizin yanlış olduğunu göstermek için böyle bir yola başvurdum. Ve haklı olduğumu gördünüz . İyi günler iyi çalışmalar GÜLE GÜLE
Hadisi Şerif.
(İş ehli olmayana [layık olmayana] tevdi edildiği [verildiği] zaman, kıyameti bekle.) [Buhari]
Ömer ÇİÇEK
A: Müşteri
B: Ömer ÇİÇEK
A: Profesyonel fotoğraf makinesi almak istiyorum yardımcı olurmusun ?
B: Evet , Ne için kullanmayı düşünüyorsunuz ?
A: Kendi ürettiğim ürünleri çekmek istiyorum (Ürünler Krom kaplama )
B: Yani hobi değil
A: Hayır.
A: Kendi işimi kendim yapmak istiyorum,
B: Kendi işinizi kendiniz yapabilirsiniz ama fotoğraf bilginiz yok ,Gerekli ekipmanlarınız yok , Bunun için stil life çekim sehpasıda ve flash almanız gerekebilir.
A: Para sorun değil
B: 15 bin tl tutabilir
A: Tamam önemli değil. almak istiyorum.
B: Peki nasıl çekmeyi düşünüyorsunuz ?
A: Nasıl çekmek derken , ürünü bir masanın üzerine koyar ve çekerim .
B: Evet haklısınız bende öyle yapıyorum.
B: Fotoğrafçılığı geçtik , Işık ayarını geçtik , Herşeyi bir kenara bıraktıkta Birde Krom ürün çekiceksiniz , Hadi masa sehpa v.s neyse de , Fotoğrafçıların korkulu rüyası krom ürün
A: Tamam geliyorum.
B: Ok bekliyorum
A Gelir : (Elinde ürünler Studiomu iki saat meşgul eder fotoğrafları çeker ve son sözü) Abi bu olmuyor yaaa..
B: Beyefendi alın ürünlerinizi ve gidin Lütfen. Düşüncenizin yanlış olduğunu göstermek için böyle bir yola başvurdum. Ve haklı olduğumu gördünüz . İyi günler iyi çalışmalar GÜLE GÜLE
Hadisi Şerif.
(İş ehli olmayana [layık olmayana] tevdi edildiği [verildiği] zaman, kıyameti bekle.) [Buhari]
Ömer ÇİÇEK