İyi mi oldu kötü mü bilemedim ama sade oldu ben sevdim birde sizin fikirlerinizi alabilirmiyim :)
UmutionTR 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 6 Şub 2014 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 24 Haz 2014 #1 İyi mi oldu kötü mü bilemedim ama sade oldu ben sevdim birde sizin fikirlerinizi alabilirmiyim
O ODUgul 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 23 May 2013 Mesajlar 30 Tepkime puanı 0 24 Haz 2014 #2 güzel bir çalışma olmuş, fakat kelimeler okunmadığından vermek istediğin mesaj eksik kalıyor. Çalışmalarında başarılar.
güzel bir çalışma olmuş, fakat kelimeler okunmadığından vermek istediğin mesaj eksik kalıyor. Çalışmalarında başarılar.
UmutionTR 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 6 Şub 2014 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 24 Haz 2014 #3 ODUgul' Alıntı: güzel bir çalışma olmuş, fakat kelimeler okunmadığından vermek istediğin mesaj eksik kalıyor. Çalışmalarında başarılar. Genişletmek için tıkla ... Yorumunuz için teşekkür ederim bu çalışmamda mesaj vermedim : Sadece deneme çalışma.
ODUgul' Alıntı: güzel bir çalışma olmuş, fakat kelimeler okunmadığından vermek istediğin mesaj eksik kalıyor. Çalışmalarında başarılar. Genişletmek için tıkla ... Yorumunuz için teşekkür ederim bu çalışmamda mesaj vermedim : Sadece deneme çalışma.