UtkuYıldız
🌱Yeni Üye🌱
İst/Avrupa Yakası İş Arıyorum (Öğrenci)
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: Adobe Photoshop
Corel DRAW
Freehand Mx
İş deneyimi ve içeriği:
Çalışma Şartları: Yarı Zamanlı (Part Time)
Askerlik Durumu: Yapmamış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Şehir:
İstanbanbul / Avrupa Yakası / K.çekmece
Program/Seviye:
Adobe Photoshop (Genel)
Corel DRAW (Genel)
Freehand Mx (Genel)
İş deneyimi ve içeriği:
Daha önce hiçbir iş deneyimim olmadı.
Açıklama:Şuan 10. sınıfta (Lise2) Grafik ve Fotoğrafçılık bölümünde eğitim görmekteyim.Okulda kültür derslerimin yanısıra Meslek (Çizim-Fotoğrafçılık-Bilgisayarlı Çizim) derslerimde başarılı bir öğrenciyim.İlçemde bulunan Kültür Merkezindeki kursa devam ediyorum.Sertifikamı alacağım.Kursta olsun okulda olsun yukarıda ismini verdiğim programlar hakkında derslerimiz var.Okul ve kurs eğitimim haricinde evdede yaptığım çalışmalarım var.Logo,amblem,kitap ayracı,kitap kapağı vs. amatörce hazırlanmış öğrenme amaçlı yapılmış çalışmalarda bulunuyorum.Bunların yanında işletme bilgisini kavrayabileceğim,kendimi geliştirebileceğim,pratik yapabileceğim bir iş arıyorum.Uyumluluk konusunda hiçbir problemim yoktur.Takım çalışmasını severim.İnsanlarla kolay anlaşabilen biriyim.
Utku YILDIZ
Okuduğunuz için teşekkürler.
E-posta: utku9yildiz5@gmail.com - utkuyildiz@w.cn
Tel: 0536 548 37 22
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: Adobe Photoshop
Corel DRAW
Freehand Mx
İş deneyimi ve içeriği:
Çalışma Şartları: Yarı Zamanlı (Part Time)
Askerlik Durumu: Yapmamış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Şehir:
İstanbanbul / Avrupa Yakası / K.çekmece
Program/Seviye:
Adobe Photoshop (Genel)
Corel DRAW (Genel)
Freehand Mx (Genel)
İş deneyimi ve içeriği:
Daha önce hiçbir iş deneyimim olmadı.
Açıklama:Şuan 10. sınıfta (Lise2) Grafik ve Fotoğrafçılık bölümünde eğitim görmekteyim.Okulda kültür derslerimin yanısıra Meslek (Çizim-Fotoğrafçılık-Bilgisayarlı Çizim) derslerimde başarılı bir öğrenciyim.İlçemde bulunan Kültür Merkezindeki kursa devam ediyorum.Sertifikamı alacağım.Kursta olsun okulda olsun yukarıda ismini verdiğim programlar hakkında derslerimiz var.Okul ve kurs eğitimim haricinde evdede yaptığım çalışmalarım var.Logo,amblem,kitap ayracı,kitap kapağı vs. amatörce hazırlanmış öğrenme amaçlı yapılmış çalışmalarda bulunuyorum.Bunların yanında işletme bilgisini kavrayabileceğim,kendimi geliştirebileceğim,pratik yapabileceğim bir iş arıyorum.Uyumluluk konusunda hiçbir problemim yoktur.Takım çalışmasını severim.İnsanlarla kolay anlaşabilen biriyim.
Utku YILDIZ
Okuduğunuz için teşekkürler.
E-posta: utku9yildiz5@gmail.com - utkuyildiz@w.cn
Tel: 0536 548 37 22