Neler yeni

istanbbul anadolu yakası için stajyer öğrenci aranıyor

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

serkan bek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben 19 yasındayım kendımı gelıstırebılecgım bır yer arıyorum 1 yıl lık deneyimim var acık lıse de okuyorum proqramları orta sevıyede biliyorum.ararsanız sevınırım .. 0539 271 70 89 ayrıca serkan-ultra-aslan@hotmail.com adresındende mesaj atabılırsınız.. tesekkurler ...

unique_ozlem_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba en yakın zamanda sizi telefondan arayacagım şuan lise3 e gidiyorum ama şimdikten çalısabılecegım bir yer arıyorum anadolu yakasında bilgisayar uzerıne yanı webtasrmı ve grafik a. öğreniyoruz ben daha cok grafıkle ılgılenıyorum ve eger ıse alırsanız 3 aylık tatıldede calısabılırım.Kendımı gelıstırebılecegıme inanıyorum...

Yardımcı grafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
üsküdar da hikamet etmekdeyim freehand photoshop orta düzeyde biliyorum açık lise gitmekteyim yetiştirilmek üzere iş arıyorum size uyarsa goruşelim bana burdan ulaşa bilirsiniz msn: fatih.1922@hotmail.com bu işi gerçekten ogrenmek istiyorum

byalicoban

🌱Yeni Üye🌱
OKMEYDANI'NDA İKAMETTE BULUNMAKTAYIM FREEHAND, PHOTOSHOP, CORELDRAW, QUARK PROGRAMLARINI ORTA DERECEDE BİLİYORUM SABAH SAAT 8'DEN 13.00'E KADAR STAJ İÇİN FİRMA ARIYORUM KENDİMİ GELİŞTİRMEK İÇİN YAŞ 23 GSM 0542 259 58 28 MAİL byalicoban@mynet.com

oznur_tmz

🌱Yeni Üye🌱
ben kurstan eğitim aldım haftanın belli günleri gelebilirim. yeriniz nerde öğrenebilirmiyim