Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İstanbul 2010 ödevi..

sempatiweb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
xqhhgwsej6w34ed0df0.jpg

Ödev için yaptığım istanbul 2010 konulu çalışmam.. çalışmada ekstra olarak slogan veya herhangi bir metin kullanılmaması söylendi.. 2 adet pictogramın mutlaka eklenmesi şart.. resimler isteğe göre eklenebilir dendi.. bende böyle birşey yaptım

Benzer konular

frocktal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Fotoğraflar keşke biraz daha sade, açık tonlu olsaydı. Afişi boğmuş gibi biraz. Özellikle sağ alttaki. Ya da olay fotoğraflar arası tonlama uyumsuzluğundan ibaret denilebilir sanıyorum.

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Fotoğraflar keşke biraz daha sade, açık tonlu olsaydı. Afişi boğmuş gibi biraz. Özellikle sağ alttaki. Ya da olay fotoğraflar arası tonlama uyumsuzluğundan ibaret denilebilir sanıyorum.

kesinlikle katılıyorum keşke tek renk veya daha yakın reklerke çalışsaydınız bu farklı bi kolaj çalışması olmuş sanki emeğine sağlık

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Ellerinize sağlık. Ama ben dört elementi göremiyorum. Rüzgar, ateş, toprak yok ... Kolay gelsin.

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle Bir dahaki sefere bu tarz ödev çalışmalarınızı lütfen ---> Ödevler ve Deneme Çalışmalar buraya açın..

Afişinizde 2 Bölüm oluşmuş bunlar orta kısım birinci bölüm, üst ve alt kısımsa 2. bölüm olmuş ama birbirinden kopuk duruyorlar.. bir bölümde yuvarlak hatlar kullanırken diğer bölümlerde düz ve kesin çizgiler afişi kötü yapmış.. bence bölümlerinizi daha yuvarlak hatlar ile daha yumuşak şekilde ayırmayı deneyin..

yavuz94

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok güzel olmuş ama bende 4 elementi göremedim.Ateş,su,toprak,TAHTA :rofl: