Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İstanbul(Avr.) Başakşehir de oturuyorum web tasarım ve programlama staj yeri arıyorum

kasabali0534

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar web tasarım ve programlama dalını okumaktayım istanbul avrupa yakasında staj yeri arıyorum .
Okulum Başakşehir Tic. Mes. ve And. Tic. Mes. Lisesi 12. sınıf öğrencisiyim.Malum bu sene zorunlu stajyerlik var.

Bildiğim diller

HTML çok iyi
Asp iyi
Action script

Kullandığım Programlar

Dreamweaver 8 iyi
Flash 8 iyi
Fireworks iyi
Photoshop
Freehand
Corel Draw
Office 2003
Sql Server

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

kasabali0534

🌱Yeni Üye🌱
İstanbul (avr)

Merhabalar İsmim İbrahim Turan web tasarım ve programlama dalını okumaktayım istanbul avrupa yakasında staj yeri arıyorum .
Okulum Başakşehir Tic. Mes. ve And. Tic. Mes. Lisesi 12. sınıf öğrencisiyim.Malum bu sene zorunlu stajyerlik var.

Bildiğim diller

HTML çok iyi
Asp iyi
Action script

Kullandığım Programlar

Dreamweaver 8 iyi
Flash 8 iyi
Fireworks iyi
Photoshop
Freehand
Corel Draw
Office 2003
Sql Server

kasabali0534

🌱Yeni Üye🌱
İstanbul Avrupa Web tasarım staj yeri arıyorum

Merhabalar İsmim İbrahim Turan web tasarım ve programlama dalını okumaktayım istanbul avrupa yakasında staj yeri arıyorum .

Bildiğim diller

HTML çok iyi
Asp iyi
Action script

Kullandığım Programlar

Dreamweaver iyi
Flash iyi
Fireworks iyi
Photoshop orta
Freehand iyi
Office 2003 iyi
Sql Server 2005 iyi

alkalemyazeline

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba,

Tam olarak beklentilerini dile getirebilirsen yardımcı olmak isterim, benimde ücret talep etmeyecek AŞK ile bu mesleği icra edecek ve kesinlikle öğrenmek isteyen bir asistana daha ihtiyacım mevcut. Karşılıklı taleplerimizi karşılayabiliyorsak yardımcı olmak isterim…

Saygılarımla

grafik@timon.com.tr