Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İstanbul Kıyamet Vakti Forum Logo

konuralpd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.dreamturks.net
BU LOGOM İLK ÖALIŞMALARIMDAN BİTANESİ SİZLER YORUM YAPARSANIZ YETENEĞİMİ ÖLÇECEĞİM

LOGO:
sitelogosg7.gif

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
1. Forumda tamamını büyük harfler ile yazmak yasaktır.

2. Bu çalışma daki 3 farklı font 2 farklı görsel ve 0 mizampaj bilgisi eleştiri yada öneri yapmamı engelliyor.

3. Türkçe'yi bende çok düzgün kullanamam ama bariz hataları söylemek gerek "ikvnin" nedemek illaki böyle yazacaksan "İKV'nin" şeklinde yazmalısın. ve "burda" değil "burada" olacak.

dikkat edersen mesajındaki imla hatalarından bahsetmiyorum, onlar bi yere kadar olabiliyor zaten uyarmak benim işim değil ben Türkçe öğretmeni değilim ama bir çalışma varsa ortada ve hatalar bu çalışmadaysa ozman uyarmalıyız.

frocktal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logo olarak nitelendirilemez. Kes-yapıştır-düzenle namına çalışma olarak dahi nitelendirilebileceğini düşünmüyorum. Amaçsız bir şey...

a.g.s.l

👑Efsanevi Grafiker👑
Logo olarak nitelendirilemez. Kes-yapıştır-düzenle namına çalışma olarak dahi nitelendirilebileceğini düşünmüyorum. Amaçsız bir şey...

Forumda yer alan her görsel bir kişisel çalışmadır.Yorumuzda nitelik
yada nitelendirmemek sizin kişisel görüşünüzdür.Yapılan çalışmalar görüş
yönlendirilirse ancak çalışma amaca ulaşır.Diger Arkadaşlar gibi bende yapan arkadaşımızın bu konuda çalışmasını öneririm.Zaten belirtmişsiniz bu işi ögrenme amacında oldugunuzu.Özellikle fontlara çok dikkat etmelisiniz başarılar dilerim:)

Son düzenleme:

frocktal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Forumda yer alan her görsel bir kişisel çalışmadır.Yorumuzda nitelik
yada nitelendirmemek sizin kişisel görüşünüzdür.Yapılan çalışmalar görüş
yönlendirilirse ancak çalışma amaca ulaşır.Diger Arkadaşlar gibi bende yapan arkadaşımızın bu konuda çalışmasını öneririm.Zaten belirtmişsiniz bu işi ögrenme amacında oldugunuzu.Özellikle fontlara çok dikkat etmelisiniz başarılar dilerim:)

Benim amacım herkesin kendi işiyle uğraşması yönünde. Artık bu tür görselleri hiç acımadan eleştiriyorum, eleştireceğim. Çalışmaması konusunda engel teşkil ettiğimi düşünmüyorum. Çok çalışması illaki gerekli, görsele bakarak bundan söz etmeye gerek görmedim. Görüş yönlendirilmez ama benim belirticeğim görüşüm üzere bir çalışma değil. Fontları iyi düzeye getirince görselin düzelebileceği gibi konuşuyorsunuz.

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
bol bol logo incele ben hergun burada logolar hakkında en az 3 kez boyle bi yorum yapıyorum kırıcı olmak istemiyorum ama olmuyor boyle. arkadaşım bu şekilde logo olmaz bu logo değil ya artık inan sıkıldım bende anlatmaktan lutfen once biraz acacagınız konu hakkında bilgi sahibi olun sonra acın yani konu açmak için konu yapmayın gercekten uretin lütfen

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Forum içersindeki asayişi sağlamak forum yöneticileri ile ilgili bir durumdur. Sizler kendi aranızda tartışma yaşayacaksanız lütfen bunu konu ile ilgili bir şekilde yapınız. Konudan uzaklaşıp kişisel fikirlere müdehale olacaksa o müdehalelere de yöneticiler müdehale edecektir.

frocktal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benim fikrim yanlış düşündüğünüz yönünde, zaman zaman bu tür tartışmalara rastlıyorum ve gerçekten çok canım sıkılıyor. bunun için forum yöneticilerine sesleniyorum bir kurul kursunlar ve yüklenecek görseller önce o kurula sunulsun özellikle frocktal bu konuda yeterince otorite sanırım o bi değerlendirsin ve daha sonra yüklenebilsin. işin özü bende çok başarılı bulmadığım çalışmalara rastlıyorum elbette ve içimden neler demek geliyor bir bilseniz, ama yıkıcı bir yorum yapmaktansa susmayı yeğliyorum. size de tavsiyem daha yapıcı olmanız yönünde, huzursuzluk verdiysem affedin.

Olmadık yere olmadık şeylerden bahsediyorsunuz. Olaya ne bu kadar duygusal ne de sanıldığı kadar katı bakılmalı. Söylenilenlerin otoriteyle uzaktan yakından ilgisi yok. Ben meslek etiğinden, profesyonellikten bahsettim. Her "grafiker" in de buna belli noktalarda katılacağını düşünüyorum. Siz olayı idrak edemeyenlerdensiniz. Yıkıcı eleştirilerde bulunan birisi değilim ama yapıcı eleştiri için ortada bir icraat olması gerektiğini düşünenlerdenim. En azından bir çaba, arzu, estetik, sanat anlayışı... Bakın profesyonellik demiyorum. Herkesin en iyiyi yapabilme yetisi elbette yoktur. Düşüncelerini kendi içerisinde yoğurup ortaya son derece amatör bir çalışma sunuyorsa sonuna kadar destekçisiyimdir. Susmak sizin tercihiniz olabilir belki fakat sanırım ben biraz ince düşünceli ve duyarlı birisiyim, susmakla yetinemiyorum. Benim de size biraz "gerçekçi" olmanız yönünde naçizane bir tavsiyem olacak.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Logo çalışmalarını bolca incelemenizde yarar var.

Son düzenleme: