Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

istanbul müzik festivali (ilk tasarımım) eleştiri yaparsanz sevinirim

asi.esmer

🌱Yeni Üye🌱
ilk bakışta basit gelebilir ama malum ilk tasarım yorumlarınızı bekliyrm

alptekin82

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlk tasarimin bu yuzden elestirmek olmaz. Sadece tek bisey soyleyebilirim; Eline saglik. Emek harcadigin ve biseyler yapmaya calistigin icin...

gayesu

🌱Yeni Üye🌱
çok guzel olmus ve çok seker ellerıne saglık

cesurmeneli

🌟Usta Tasarımcı🌟
36. yazı dışa taşmış, tepeden ışık gelyor altta gölge yok, festival yazısına blur verme yerine gölge ver ustune parlaklık vere bilirsin. bunlar dışında renk tonları sırıtıyor, biraz daha renkleri birbirine uygun seçebilirsin. bana göre ilk çalışma için bayağı iyi. başarılar..

asi.esmer

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederimmm yorumlarınız içinn daha iyi yapmaya çalışıcam.

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
"www.ist.fest@org.tr" baştaki www neyi ifade ediyor, aynı zamanda web sitesi var demek istiyorsan bence ayrıca web adresi yazıp ordan www'yu kaldırmalısın, zaten çoğu insan mail nedir bilmeyip mail adresi verirken halen www.bilmemne@************ diye veriyor :)

"36." ya daha fazla özenmeni öneririm, arkasındaki şekli belki daha güzel bir şekil ile değiştirip gölgeden vazgeçebilirsin, 36 orada en az "istanbul müzik festivali" yazısı kadar vurgun olmalı düşüncesindeyim..

kolay gelsin..

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Karaktere bayıldım :D emeğine sağlık. genelinde düşünceler güzel sadece pratige ihtiyacın var düşüncelerini aktarman için.
Bu yüzden Profesyonel arkadaslarımızın çalışmalarına bakmanı tavsiye ederim.Daha cok pratik ile daha iyi işler cıkaracagına inanıyorum ;)
iyi çalışmalar.

guvenmx

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sukrucerci.com
ellerine sağlık ama kendini yormuşsun. biraz deginecem

1) ilkin tasarım olsun diye bişeyler yapmayın tasarımı tasarımla belirtin.
2) kullandiğin yazı karekteri (tipoğrafi) uymamış her tipografinin kedine ait bir yapisı kişiliği vardır. birde kaç tane tipoğrafi kullanmışsın ayıp bunlar iç açıcı değil. 4 çeşit tipoğrafi kullanmışsın.
3) Bir düzen yok gelişi güzel yerleştirilmiş düzen olmalı bloklama olmalı festivalse düzen içerisinde belitmelisin.hissettirelisin.
4) kullandığın bir çizgi film karekteri bunu içinde sana dava aça bilirler. Kullanım hakkını almalısın. oda zor.
5) Bu festivali kimler düzenliyor sponsorlar kim onların birer logusu bir düzen içinde konmalı

uzun uzun konuşurdum ama bu kadar sana yeterli lütfen bilerek yapalım.

umarım üzmemişimdir. emin olki en iyi ders budur. yorumlara kulak ver. burdan çok şey öğrene bilirsin.

Grafik tasarım dünyasına yeni bakışlar gerek.

asi.esmer

🌱Yeni Üye🌱
guvenmx yorumların için teşekkürler neden üzilimki bile bile buraya koydum çünkü yeni olduğm için projesyonel arkadaşlardan fikir edinmek istiyormm..çok güzl düşüncelerim var ama bunu yansıtamıyrmm baya biii çalışmam gerekiyor sanırım.

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
Bişey farkettim şu civcivin kolu ve gözlüğüne bakınız beyaz vardı silmeyi unutmuşsun

32751573fy5.jpg

çalışmanız gayret güzel ama biraz daha üzerine çalışmalısın daha güzel olacak umarım emeğine sağlık

grafty_3sra

🌱Yeni Üye🌱
çok çılgın olmus yhaa tabii ciddi anlamda hataların var yinede ilklere göre çok ii:D