Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İstanbul - ÜÇ

maxonesis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlk iki çalışmada şehre yukarıdan baktık bunda biraz suyun altına girelim dedim. Beğenilerinize.

yeniistanbuliiinp1.jpg

rainman244

🌱Yeni Üye🌱
biraz daha detay olsaydı istanbulu tanımlayacak çok daha güzel olurdu.elinize sağlık

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok güzel bir çalışma olmuş ama rainman'ın de dediği gibi binalar biraz fazla Blur olmuş.

maxonesis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
biraz daha detay olsaydı istanbulu tanımlayacak çok daha güzel olurdu.elinize sağlık

ilk iki resmi gördünüzmü bilmiyorum ama bu onların devamı niteliğinde ve o civarda çok istanbulu tanımlayacak imge yok ben sadece sol alt köşede bir tabela detayına yer verdim . beyendiğinize sevindim.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İstanbulun başına Gelecek her türlü doğal felaketten Seni sorumlu tutacaklar artık..Felaket tellalı misali her kurgu istanbulun çöküşü:p
Benim tek dikkat ettiğim husus sadece Üst yüzey dalgalanmaları..Bakış açısındaki Verdiğin derinliğe göre suyun üstündeki dalgalanmalar çok yakında..Bence tek sorun bu.Kolay gelsin..

maxonesis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İstanbulun başına Gelecek her türlü doğal felaketten Seni sorumlu tutacaklar artık..Felaket tellalı misali her kurgu istanbulun çöküşü:p
Benim tek dikkat ettiğim husus sadece Üst yüzey dalgalanmaları..Bakış açısındaki Verdiğin derinliğe göre suyun üstündeki dalgalanmalar çok yakında..Bence tek sorun bu.Kolay gelsin..

haklısın arkadaşlarda aynı şeyi söylüyor bırak şu istanbulun yakasını :) ama bu bilim kugu ne yapayım

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
çalışmalarını takip ediyorum ve hepsinde de hem hayal gücünü hem de bunu bu kadar gzl oturtmanı tebrik ediyorum.binalarda falan bnce hiçbir sorun yok zaten blur olmasa abes olurdu çünkü suyun altında :)ışığın yansıması da,renkler de çok iyi.serinin devamını bekliyorum:) kolay gelsn

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
nasıl bir iç dünyasıdır bu:)güzel olmuş emeğine sağlık:)

maxonesis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışmalarını takip ediyorum ve hepsinde de hem hayal gücünü hem de bunu bu kadar gzl oturtmanı tebrik ediyorum.binalarda falan bnce hiçbir sorun yok zaten blur olmasa abes olurdu çünkü suyun altında :)ışığın yansıması da,renkler de çok iyi.serinin devamını bekliyorum:) kolay gelsn

teşekkür ediyorum senin çalışmaların kadar güzel olmasada:angel: hımmm... Peki sen yabancı değilsin kulağına fısıldayım bir sonraki serinin konusunu ' Ice age of the Istanbul'aman kimse duymasın :sweating:sana iyi çalışmalar.

pthing

🏅Acemi Tasarımcı🏅
abi sen nerelisin? nedir bu istanbula nefretin diye sorasım geliyo =)
çalışma çok güzel olmuş eline emeğine sağlık.
sadece denizaltının arka tarafı sanki resme tam karışmamış gibi geldi. denizaltının ilerlemesinden kaynaklanan bi dalgalanma olabilirdi... Ama çok güzel olmuş, güzel olmuş derken başıma böyle bi felaket gelmesini istemem tabi... :)

maxonesis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
abi sen nerelisin? nedir bu istanbula nefretin diye sorasım geliyo =)
çalışma çok güzel olmuş eline emeğine sağlık.
sadece denizaltının arka tarafı sanki resme tam karışmamış gibi geldi. denizaltının ilerlemesinden kaynaklanan bi dalgalanma olabilirdi... Ama çok güzel olmuş, güzel olmuş derken başıma böyle bi felaket gelmesini istemem tabi... :)

Benim bir nefretim yokda sadece dünyanın KÜRESEL ISINMA gerçeğine istanbul gözüyle bakıyorum. Yani bizlerin gerçeğine :sweating::)