Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İstanbul Yapı Teknolojileri logo çalışmam hakkına yorumlarınızı bekliyorum.

bozkan

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba, daha önce profosyonel olarak birçok web sitesine ve banner'a imza atmama rağmen, fazla logo tecrübem olmadı. O yüzden fikirlerinizi dikkatle okuyacağım.

k2hl6.png

zarfo1.png

Arka plan aslında transparandı ama farklı bir tonda çıkmış. blg.

Moderatör tarafında düzenlendi:

filmet

🌱Yeni Üye🌱
Logodaki ince uzun yazıyı okumak (yada bakmam) gözümü yordu, bir an önce gözümü başka yere çevireyim diyorum.
İkincide ise kutu (veya ev) üzerindeki harfler olmadan veya sadece başharfini değil, doğrudan yazının tamamını kullanarak denemeler yapmanı öneririm.

bozkan

🌱Yeni Üye🌱
Resimleri JPEG olarak yüklüyorum bu sefer. Daha net belli olur umarım.

zar222lg6.jpg

koseli222hf8.jpg

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Küp görseli benzer bir şekilde kullanılmıştı sanki.Bana tanıdık geldi.Farklı şeyler denemelisin.Sonuçta yeniyim diyorsun.Emeğine sağlık.

burax5

🌱Yeni Üye🌱
usttekıni gecışsiz denersen daha guzel olabılır

bozkan

🌱Yeni Üye🌱
Hepinize yorumlarınız ve eleştirileriniz için çok teşekkür ederim. Bugün, logolar üzerinde oynamalara başlayacağım. Bittikten sonra yorumlarınız için tekrar sizinle paylaşacağım. :)

siberturc+

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya yazıların hepsini büyük olarak deneyip bir de öle bak ve arkadaşımızın dediği gibi gözü çok yoruyo...

küpü daha simetrik ve üstte çalıştığın logoyu içine oturturtursan yani küp transparan senin üstte yaptığın logo 2 boyut yada 3 boyutlu olarak içine oturtursan daha güzel olacaktır...
kjendi fikrim böle kanımca...

kolay gelsin