Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İstanbulda Matbaa da Grafik tasarım bolumde calısmak uzere iş arıyorum

fROlayn

🌱Yeni Üye🌱
illistraör photoshop coral draw ve freehand hakımım matbaa sektorunde yardımcı baskı oncesı ve sonrası ctp yada fılm cıkısından anlayan grafıkerım

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

fROlayn

🌱Yeni Üye🌱
2 yıllık matbaa tecrubem var 1 yılda Grafık bolumunde çalıstım Corel Draw Freehand Mx ıllıstratör ve Photoshop BILGIM var baskı oncesı fıl cıkısı yada ctp cıkısını bılıyorum tasarım konusundada daha oncekı calıstıgım matbaa etıket ambalaj kutu tasarım uzerıne agırlıklıydı bılgınıze
ilkeraklyn@hotmail.com adresınden ulasabılırsınız bana :smile:

fROlayn

🌱Yeni Üye🌱
Corel draw photoshop ıllıstratör ve freehand programlarını kulanabılıyorum

Hakımıyet olarak agırlıklı calıstıgım matbaada corel ve photoshop kulandım zaman zaman freehand ve ıllıstratör de kulandım hıc bır kursa gıtmedım kendım ıs yerınde ogrendım 2 yıllık ofset tecrubem var 1.5 yıl grafık departmanında calıstım yaptıgımız ısler etıket ve kutu ambalaj sektoru agırlıklıydı baskı montaj ctp ve fılm cıkısından anlıyorum su an bır matbaada calısmaktayım ama grafıker olarak degıl duzgun bır yer bulamadım buldugum yerler ıse cok dusuk maas verıyo yada yollu cok ters kaldı ben bakırkoyde oturmaktayım hayırlısı bakalım :)))