Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstanbulda Matbaa da Grafik tasarım bolumde calısmak uzere iş arıyorum
2 yıllık matbaa tecrubem var 1 yılda Grafık bolumunde çalıstım Corel Draw Freehand Mx ıllıstratör ve Photoshop BILGIM var baskı oncesı fıl cıkısı yada ctp cıkısını bılıyorum tasarım konusundada daha oncekı calıstıgım matbaa etıket ambalaj kutu tasarım uzerıne agırlıklıydı bılgınıze ilkeraklyn@hotmail.com adresınden ulasabılırsınız bana :smile:
Corel draw photoshop ıllıstratör ve freehand programlarını kulanabılıyorum
Hakımıyet olarak agırlıklı calıstıgım matbaada corel ve photoshop kulandım zaman zaman freehand ve ıllıstratör de kulandım hıc bır kursa gıtmedım kendım ıs yerınde ogrendım 2 yıllık ofset tecrubem var 1.5 yıl grafık departmanında calıstım yaptıgımız ısler etıket ve kutu ambalaj sektoru agırlıklıydı baskı montaj ctp ve fılm cıkısından anlıyorum su an bır matbaada calısmaktayım ama grafıker olarak degıl duzgun bır yer bulamadım buldugum yerler ıse cok dusuk maas verıyo yada yollu cok ters kaldı ben bakırkoyde oturmaktayım hayırlısı bakalım ))