Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İstanbulda Yeni Açacağım Reklam Ajansına İsim

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
Merhaba Arkadaşlar

Bir reklam ajansı açmayı düşünüyorum. Şöyle sıfır yada az kullanılmış isim fikirlerine ihtiyacım var:) ben düşündüm düşündüm bulamadım. bana yardımcı olur musunuz? şöyle enteresan bir isim olması hatta mümkünse sloganın de içine girebilecek bir espiri de (demek istediğim şu arkadaşlar anlatamadım ben fark ettim onu:) istanbul beşiktaşda "kazan" adında caferestaurant var. sloganıda da 40 yıldır dostluk "kazan"dı. işte bunun gibi bişiler:) ) olması. fikir üreten yardım elini benden esirgemeyen bütün arkadaşlara teşekkürler:)

Benzer konular

kasvera

🌟Usta Tasarımcı🌟
Konulacak isim Türkçe mi yoksa yabancı mı ? Olacak...

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
valla türkçe olmasını tercih ederim. ama yabancı dile de açığım:) sonuçta sempatik birşeyler ilgi uyandıran birşeyler olmasını isterim. ya da en başta dediğim gibi birşeyler:)

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ajans24 olabilir yada 24ajans hizmetleri

24 saat hizmet

erokas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
TERA
Teşkilat-ı Esasiye Reklam Ajans

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
yunan mitolojisinindeki ilginç karakterlerin isimleri size yardımcı olucak, ATHENA, AMADEUS, gibi Bir çok Marka ismi burdan çıkmış, ayrıca her ismin birde anlamlı hikayesi var,

unalmete

🌟Usta Tasarımcı🌟
Vallahi Kardes Ben biraz Değişik Bir ey Sunacağım Oda Werbeagenur İstanbul Anlamı Su ( reklam ajansı istanbul ) Almanca Ben Almanyada Bu isi Yapıyom Werbe - reklam / agentur / Ajans Demek Sonuna Istanbul bence süper

(((Wer-Ang-Ist ))) ;)