Eureka Mono Font ailesini arıyorum türkçe olursa daha makbule geçer... Teşekkürler.
dddnnnsss 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 14 Haz 2008 Mesajlar 339 Tepkime puanı 3 5 Eyl 2012 #1 Eureka Mono Font ailesini arıyorum türkçe olursa daha makbule geçer... Teşekkürler.
RD3S1GN ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 8 Haz 2008 Mesajlar 1,199 Tepkime puanı 15 Web sitesi www.rdwn.deviantart.com 5 Eyl 2012 #2 FF Eureka Mono « RidofontZ
dddnnnsss 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 14 Haz 2008 Mesajlar 339 Tepkime puanı 3 5 Eyl 2012 #3 Teşekkürler. Bunların otf yada ttf uzantılı halleri varsa daha güzel olurdu. Ben fontlabda düzenlemeye çalışacağım... Paylaşırım da... Son düzenleme: 5 Eyl 2012
Teşekkürler. Bunların otf yada ttf uzantılı halleri varsa daha güzel olurdu. Ben fontlabda düzenlemeye çalışacağım... Paylaşırım da...
harunirgin ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 14 May 2008 Mesajlar 1,200 Tepkime puanı 25 5 Eyl 2012 #4 Teşekkürler paylaşım için.
RD3S1GN ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 8 Haz 2008 Mesajlar 1,199 Tepkime puanı 15 Web sitesi www.rdwn.deviantart.com 5 Eyl 2012 #5 dddnnnsss' Alıntı: Teşekkürler. Bunların otf yada ttf uzantılı halleri varsa daha güzel olurdu. Ben fontlabda düzenlemeye çalışacağım... Paylaşırım da... Genişletmek için tıkla ... zamanım olmadığı için olduğu gibi upload ettim. bi zahmet ttfleride sizden olsun. :smile:
dddnnnsss' Alıntı: Teşekkürler. Bunların otf yada ttf uzantılı halleri varsa daha güzel olurdu. Ben fontlabda düzenlemeye çalışacağım... Paylaşırım da... Genişletmek için tıkla ... zamanım olmadığı için olduğu gibi upload ettim. bi zahmet ttfleride sizden olsun. :smile:
dddnnnsss 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 14 Haz 2008 Mesajlar 339 Tepkime puanı 3 6 Eyl 2012 #6 Ekte *.tff şeklinde ve türkçeleştirilmiş hali mevcut EurekaMono EurekaMonoİtalik EurekaMonoBold EurekaMonoBoldİtalik Buradan
Ekte *.tff şeklinde ve türkçeleştirilmiş hali mevcut EurekaMono EurekaMonoİtalik EurekaMonoBold EurekaMonoBoldİtalik Buradan
canem72 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 8 Şub 2008 Mesajlar 135 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.batmanpostasigazetesi.com 6 Eyl 2012 #7 dddnnnsss' Alıntı: Ekte *.tff şeklinde ve türkçeleştirilmiş hali mevcut EurekaMono EurekaMonoİtalik EurekaMonoBold EurekaMonoBoldİtalik Buradan Genişletmek için tıkla ... Türkçesi işimi yaradı. Çok saol.
dddnnnsss' Alıntı: Ekte *.tff şeklinde ve türkçeleştirilmiş hali mevcut EurekaMono EurekaMonoİtalik EurekaMonoBold EurekaMonoBoldİtalik Buradan Genişletmek için tıkla ... Türkçesi işimi yaradı. Çok saol.
dddnnnsss 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 14 Haz 2008 Mesajlar 339 Tepkime puanı 3 7 Eyl 2012 #8 Rica ederim birbirimizin yardımına koşuyoruz burada...