Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

istenen ölçekte yakınlaştırma

ubeceren

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar yakınlaştırma belli oranlarda yapılıyor ,işi erana tam olarak sığdırıp prtscn ile kopyalamak istiyorum fakat tam istediğim oranlarda yakınlaştıramıyorum ya büyük ya küçük oluyor bunun bir yolu var mı?

terrybogard

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb arkadasım, yakınlaştırmak derken tam anlamadım ama yeterlı gormek ıstıyorsan toolbarın orda bos bır kısma sag tus ıle tıkla ve tikli olan açık olan barları kapat, ve üst menu altında zoom levels kutucugundan ekranı çalaışmanın ekranı kaplıyacagı kadar yuzde olarak gırebılırsın. F9 kısa yoluyla görebilirsin.. Tam olarak nerede niçin kullanacaksın belirtmemişssin.. iyi çalışmalar..

ubeceren

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,
Üst menü altında dediğiniz view/magnification ise oraya değer girilmiyor ben ara bir değer girmek istiyorum

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
valla arkadaşım ben freehand kullanıyorum gayatte büyük bi şekilde yakınlaştırıyorum sen baya sınırları zorluyosun anlaşılan:)

ubeceren

🌱Yeni Üye🌱
Sınırları zorladığım yok , derdim çok büyütmek değil tam istediğim ölçüde bütümek %50 ya da %100 yerine %86 gibi...

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
tamam şimdi anladım sayfanın sol alt köşesinde değrler olar yere gir rakamı ve yüzdeyi yazıp enterla iş bitmiştir:)

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
picture7rto.png

ubeceren

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar teşekkürler..Alttaki toolbar kaydığından o kısım gözükmüyormuş :)resimli gösterim için ayrıca teşekkürler