Istikrarlı çalışabileceğim bir iş arıyorum
Aranan Şehir: İzmir
Program/Seviye: Adobe Photoshop - çok iyi
Adobe Illustrator - çok iyi
CorelDraw - çok iyi
Adobe Indesing - orta
Freehand - orta
Quark XPress - orta
Adobe After Effects - orta
Adobe Premiere - orta
Microsoft Office Programları
İş deneyimi ve içeriği: 8 yıldır çeşitli firmalarda Grafik Tasarım ve Baskı Sorumlusu olarak çalıştım. Asıl alanım açık hava reklamcılığı fakat matbaa ve kişiye özel ürünler üzerine de çalıştım. Dijital baskı ve süblime, tekstil baskı tekniklerine hakimim. Aynı zamanda sosyal medya için tasarımlar da yapmaktayım.
Çok profesyonel olmamakla beraber video kurgu üzerine de çalışmalarım var.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmamış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Lütfen kan emici haftada 60 saat çalıştıran vampir işverenlerle hiç muhattap olmayalım. Herkesin işini yaptığı profesyonel bir iş ortamında işimizin hakkını vererek yapabileceğim bir çalışma ortamı arayışındayım.
İşsizlikten değil insanca şartlarda çalışabileceğim adam gibi bir iş aradığım için buraya yazıyorum...
E-posta: ooznyksl@gmail.com
Telefon: 0543 418 73 43
Aranan Şehir: İzmir
Program/Seviye: Adobe Photoshop - çok iyi
Adobe Illustrator - çok iyi
CorelDraw - çok iyi
Adobe Indesing - orta
Freehand - orta
Quark XPress - orta
Adobe After Effects - orta
Adobe Premiere - orta
Microsoft Office Programları
İş deneyimi ve içeriği: 8 yıldır çeşitli firmalarda Grafik Tasarım ve Baskı Sorumlusu olarak çalıştım. Asıl alanım açık hava reklamcılığı fakat matbaa ve kişiye özel ürünler üzerine de çalıştım. Dijital baskı ve süblime, tekstil baskı tekniklerine hakimim. Aynı zamanda sosyal medya için tasarımlar da yapmaktayım.
Çok profesyonel olmamakla beraber video kurgu üzerine de çalışmalarım var.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmamış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Lütfen kan emici haftada 60 saat çalıştıran vampir işverenlerle hiç muhattap olmayalım. Herkesin işini yaptığı profesyonel bir iş ortamında işimizin hakkını vererek yapabileceğim bir çalışma ortamı arayışındayım.
İşsizlikten değil insanca şartlarda çalışabileceğim adam gibi bir iş aradığım için buraya yazıyorum...
E-posta: ooznyksl@gmail.com
Telefon: 0543 418 73 43