Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İşyerlerine tabela yapımı yardım ?? Sadece Yazı

Ra_eM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar şuan işsizim ve corel öğrenip bir tasarımcının yanında çalışmak istiyorum. Ama şöyle bir şey yapabilirsem beni eğiteceğini söyledi şahıs. tabi öncelikle kendi kendimi eğiteceğim. Benim yapmak istediğim böyle bir yazı yazıp bir çok yere uygulayabilmek. Örneği resimde verdim.. Sonuçta bu tabelaler lamba döşenecek ve yanacak. Nasıl yapabilirim. Yeni başlıyorum corele

DSC_2240.JPG

Benzer konular

UkeLa_ChoCuK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.facebook.com
Resimde 40 farklı yerde 40 ayrı yazı var... Hangisinden bahsediyorsunuz ? Krom harften mi bahsediyorsunuz ? ve sorunuz Krom görünümlü yazıyı corelde hazırlamak mı ? Biraz daha detay verirseniz yardıcı olmaya çalışabiliriz...

Ra_eM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ÇELİK KAYALAR yazısından bahsediyordum kusura bakmayın söylemeyi unutmuşum

Ra_eM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çelikkayalar yazısının imalatını mı ? Yoksa tasarımının asıl yapılacagını mı soruyorsun ?
Bu arada ismin Emre mi ? Ra eM nicki bana tanıdık geliyor da :)

Evet emre ismim :S ama ben seni tanıyamadım :D

sorunum tasarım 3 boyutlu sanrım çelikkayalar yazısı.

mesela emre yazısını böyle yazıp çelikkayalar yerine yerleştirip müşteriye göstereceğim sizin işyeriniz böyle olacak diyerek

UkeLa_ChoCuK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.facebook.com
Evet emre ismim :S ama ben seni tanıyamadım :D

sorunum tasarım 3 boyutlu sanrım çelikkayalar yazısı.

mesela emre yazısını böyle yazıp çelikkayalar yerine yerleştirip müşteriye göstereceğim sizin işyeriniz böyle olacak diyerek

Soyadında Ekinci ise tanıyorsundur beni, ismim Kerem (Daniyal) :)

Ayrıca tasarım konusunda yardımcı olabilirim, çalışmakta olduğum yerde sıklıkla bu tür işler yapmakta ve montaj öncesinde ışıklı ve ışıksız şekilde müşteriye sanal ortamda sunmaktayız...

Son düzenleme:

Ra_eM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Soyadında Ekinci ise tanıyorsundur beni, ismim Kerem (Daniyal) :)

Ayrıca tasarım konusunda yardımcı olabilirim, çalışmakta olduğum yerde sıklıkla bu tür işler yapmakta ve montaj öncesinde ışıklı ve ışıksız şekilde müşteriye sanal ortamda sunmaktayız...

:D tanıyorum tanıyorum :D Nerden nerede karşılaştık :D

Yav okul bitti bir şey olamadık :( eee torpilde yok giremedik biryerlere. Şimdi biraz kendimi geliştireyim de bir işler yapayım diyorum. Böyle böyle ufak ufak başlıyacağım

UkeLa_ChoCuK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.facebook.com
:D tanıyorum tanıyorum :D Nerden nerede karşılaştık :D

Yav okul bitti bir şey olamadık :( eee torpilde yok giremedik biryerlere. Şimdi biraz kendimi geliştireyim de bir işler yapayım diyorum. Böyle böyle ufak ufak başlıyacağım

yolun/muz uzun o halde :)

Tasarım konusuna gelecek olursak

Ben sana resimli anlatım olarak konu açıp adresini ulaştırıyım :)