Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İvme - Creativme

nacitolgay

🌱Yeni Üye🌱
Boş bir vaktimi nasıl değerlendirim diye düşünürken aklıma gelen bir fikir, sonrasında kurgu ve en son tasarımdan çıkmış hali sizlerle.

biz.jpg

Çalışmada kullanılan şirket logomuzu daha anlaşılır şekilde algılanması için ekliyorum ;

ivme.jpg

Saygılar
Kalın Sağlıcakla.

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Bence anlatım bozukluğu var.
Afişte kullanılan imajda görme engelli bir insanın, firmayı hissettiğini anlıyoruz.
Ama slogan bunu desteklemiyor, tam tersini aktarıyor.
Slogan 'Sizi göremememiz, hissedemeyeceğimiz anlamına gelmez' olsa daha uygun olacak gibi.
Ellerine sağlık.

nacitolgay

🌱Yeni Üye🌱
Mesajı algılama türünüz farklı efendim. Orda göremeyenler engelli olarak değil. bizi göremeyen diğer firmalar gibisinden düşünülmüştür. Saygılarımla.

atibin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Mesajı algılama türünüz farklı efendim. Orda göremeyenler engelli olarak değil. bizi göremeyen diğer firmalar gibisinden düşünülmüştür. Saygılarımla.

Firmanızın adı tam olarak nedir ? Hangi şehirde bulunuyor ?

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Bence güzel ve profesyonel bir çalışma olmuş lakin creativme logosu baskı olduğunda çalışmanız nasıl olur durur kağıt üzerinde bilemem beni yalnız eller rahatsız etti biraz ne yalan söyleyim tam tasarımla uyuşmamış göze batar gibi hali var ama yinede güzel emeğinize sağlık başarılar dilerim.

nacitolgay

🌱Yeni Üye🌱
İvme kurumsal reklam çözümleri diye geçiyor şirketin tam isimi. Crativme alt markamız.
Kayseri'deyiz.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
"Hissedemeyeciğiniz" yazım hatası mevcut.Kolay gelsin.

atibin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İvme kurumsal reklam çözümleri diye geçiyor şirketin tam isimi. Crativme alt markamız.
Kayseri'deyiz.

Epey uzun zamandır sektörde faaliyet gösteren İvme Marketing Group eski adıyla ( ben çalışırken ) İvme Advertising firmasının hem adından hem logosundan epeyce etkilendiğiniz görünüyor. Hemde creative kelimesini benimsemişken...

Ayrıca yaptığını çalışmayı umarım bastırmadınız :)
" Hissedemeyeciğiniz "

feanorien

🌱Yeni Üye🌱
Logoda kulanılan koşan adam ve ok şeklinde merdiven büyük oranda bir başka çalışmadan alınmış... Ben bu koşan adamı free logolar içinde görmüştüm. Ayrıca w mi yoksa m mi olduğu belli olmayan şey bana sony waio logosunu anmısattı. Ellerin kontrastı olmamış. Arkadaşların belirttiği gibi bir yazım hatası var. Benim şahsi önerim çalışmalarınızı en az 1 hafta soğutun sonra tekrar bakın dünya kadar eksik görürsünüz... Mükemmele ulaşırsınız.

[URL=https://img96.imageshack.us/i/alphadistaicon17.jpg/] [/URL]

nacitolgay

🌱Yeni Üye🌱
Bence güzel ve profesyonel bir çalışma olmuş lakin creativme logosu baskı olduğunda çalışmanız nasıl olur durur kağıt üzerinde bilemem beni yalnız eller rahatsız etti biraz ne yalan söyleyim tam tasarımla uyuşmamış göze batar gibi hali var ama yinede güzel emeğinize sağlık başarılar dilerim.

teşekür ederim. Saygılar.

Epey uzun zamandır sektörde faaliyet gösteren İvme Marketing Group eski adıyla ( ben çalışırken ) İvme Advertising firmasının hem adından hem logosundan epeyce etkilendiğiniz görünüyor. Hemde creative kelimesini benimsemişken...

Ayrıca yaptığını çalışmayı umarım bastırmadınız :)
" Hissedemeyeciğiniz "

syn atibin bu firma biz kurulmadanda vardı zaten onu bizde biliyorduk ama eski logonuzu tekrar bi kıyaslarım derim sizin çalıştığınız zaman aralığı nedir bilmiyorum ama logonuz dahada farklıydı. Ki onlarlada görüşüldü zaten bizim firma ismimiz İVME. diğer yaptığımız tüm işlerimiz CREATİVME markası altında çıkmaktadır bunlara örnek verecek olursam kurumsal kimliğinden tutun Bilboard çalışmasına kadar Creativme markası altında çıkmaktadır ve isim ve logo tescili şu günlerde sona gelindiğini sizlere buradan zorunlu olarak duyurmak isterim. Firmamızın logosu çalıntımış gibi göze görünmemesi adına.

Logoda kulanılan koşan adam ve ok şeklinde merdiven büyük oranda bir başka çalışmadan alınmış... Ben bu koşan adamı free logolar içinde görmüştüm. Ayrıca w mi yoksa m mi olduğu belli olmayan şey bana sony waio logosunu anmısattı. Ellerin kontrastı olmamış. Arkadaşların belirttiği gibi bir yazım hatası var. Benim şahsi önerim çalışmalarınızı en az 1 hafta soğutun sonra tekrar bakın dünya kadar eksik görürsünüz... Mükemmele ulaşırsınız.

diğer yorumum sizin içinde geçerli efendim.

nacitolgay

🌱Yeni Üye🌱
vaio logosunu tekrar incelemenizi tavsiye ediyorum burada V ile M birleşiyor. vaioda ise V ile A. Grafikte ve tipo. da nasıl bir benzerlik duydunuz hala düşünmüyor değilim efendim.

Kalın Sağlıcakla.