Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar herkese slm. önceleri photoshopta yaptığım bi çalışma ancak hard diskimi kaybedince sadece akrilik boyayla yaptığım kaldı onuda sizlere sunmak, değerli yorumlarınızı almak istedim..
Ben bu filmi çok severdim, çok güzel oldu bu tema az buçuk düzelmesi gereken noktalar var ama genel olarak bir hayli başarılı; silah tutan bilek çok problemli yalnız. Ellerinize sağlık.
saolun seyir eylediğiniz için.. aslında bileği bilerek problemli dediğiniz tabirde yapma eğilimi oldu. normal el kol bilek kombinasyonunun dışına çıkmak istedi, estetik kaygı güttü suje objesinde.. saygılar sevgiler
"İYİ, KÖTÜ, ÇİRKİN" yazı font seçimi farklı olmalıydı.Genellikle Yeşilçam filmlerinde kullanılan bir font tercihi yerine Western filmlerinde kullanılan (uç kısımları kalın) bir font tercihinde bulunsaydınız daha doğru olabilirdi.