Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İzam Reklam Ajansımız için düşündüğüm logo çalışmalarım

phetonhasan03

🌱Yeni Üye🌱
2281Untitled-1.jpg
[/URL][/IMG]arkadaşlar lütfen olumlu veya olumsuz eleştirilerizi esirgemeyin...selamlar

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dört ayrı çalışma var gibi gözüküyor ama hepsine de aynı konsept uygulanmış tek fark yazı karekterleri.
Ayrıca bir reklam ajansının logosu onun kurumsallaştığının göstergesidir.Moralinizi bozmak istemem ama bu logo olmamış.Daha estetik bir çalışma yapmalısınız.Profesyonel olarak ajans hizmeti veren firmaların logolarını incelemelisiniz.En azından fikir sahibi olursunuz.
Emeğinize sağlık diyor kolaylıklar diliyorum.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
olmamış, ayrıca bu ajansımızın logosu diyorsun... sonra da acemiyiz idare et diyosun...
o da olmamış...

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
İZAM KELİMESİNDE kullandığınız İ fırça yerine geçmiş lakin ZAM hecesinden daha zayıf kaldığı için ZAM reklam Ajansı olarak göze batmakta Nihat Beyinde dediği gibi farklı konsept lerde çalıışırsan en azaından daha çok görüş elde etmiş olursun başarılar

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
zam reklam ? izam reklam? öğrencisiniz? ajans açmayı planlıyorsunuz?
yolun başı için çok cesaretlisiniz. cesaretinizi tebrik ediyor ama daha çok tecrübe edinerek bu yola çıkmanızı öneriyorum :)

deahtangel

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlara katılıyorum çok klasik olmuş yazı fontunu bile değiştirmeye zahmet etmemişsin bence acemilikle ilgisi yok sen kafanda birşey oluşturamamışsın nette biraz dolaşıp çeşitli logo tasarımlarını incelemeni ve biraz daha hayalgücünü geliştirmeye çalışmanı tavsiye ediyorum

phetonhasan03

🌱Yeni Üye🌱
yapmış olduğunuz değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.yorumlarınızı okuyup tekrar baktıktan sonra da şunu söyledim. ÇOOOOOK ÇALIŞMAM LAZIM ÇOOOK...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Evet evet hemde çook.

famedya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
olmamış daha çok çalışmalısın.

deniz55

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dinamikajans.com
Bence logoların amamca yönelik değil, reklam ajansı için çok basite gitmiş farklı calışmalar yapmalısın, yaratıcılıkta biraz daha kendini zorlamalısın :) başarılarının artacagından eminim... kolay gelsin.

derux

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
açıkcası biraz vasat kalmış daha okunaklı fontlar kullanabilrisin ve o fırça orda olmamış izam değilde zam gibi duruyor:D

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
biraz daha değişik

tasarımlar yaparsan iyi olur gibime geliyor illaki fırça olacak diye birşey yok biz onları 25 sene önce kullanıyorduk tabelaları fırça ile yazarken daha modern bir tasarım üretmeye bak

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
ZAM reklam gibi okunuyor
daha farklı özgün ve akılda kalıcı bi çalışma yapmalısın

phetonhasan03

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarını esirgemeyen siz değerli üstadlarıma teşekkür ederim..

berking

🌱Yeni Üye🌱
Bence Keşke sadece kalemden gitmeseydiniz harfler arasında geçişler felan sağlıyabilirdiniz böyle sanat evi logo su gibi olmuş ama güzel eline sağlık