Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İzmir Agora AVM Poster

muratiff

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İzmirdeki AGORA AVM de açılacak olan Franchise için tasarladığım bir poster.
izmirut2.jpg

Benzer konular

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
gerçekten hoş olmış ellerine sağlık
fakat yanlış hatırlamıyorsam bir konun daha vardı sanki 3D. yanlışsam düzelt lütfen ama öle ise bundan sonra bende yer vericem bu olaya şık bir görüntü çıkartıyor renkleri düzgün seçtikten sonra
yeniden emeğine sağlık

guvenmx

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sukrucerci.com
bilemiyorum iki arada bir derede kaldım tipografi konusunda... ama böyle bişeyde yerinde olsaydım tipografiyi üst kısımda kullanırdım alt kısımdada ise görselleri yerleştirerek üstünede loğoyu kullanırdım. üç botyutlu yazı konusunda sıkıntıdayım gereklimi gereksizmi diye sorgulamalısın bence.

başarılarının devamını dilerim.

serkoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İllüstrasyonlar sizemi ait bilmiyorum ama bu tarz resimlemelere böyle bir 3d yazı hiç gitmemiş.Daha illüstrasyon tarzında daha sade bir tipografik çalışma yapılabilirdi.Başarılar...

muratiff

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumlarınızın hepsini değerlendirmeye alıyorum,teşekkürler.

cesurmeneli

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence typo daha kuçuk olmalı ve altta kalmalı.
ellerine sağlık guzel olmuş.

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu çalışma bana 90 lı yıllarda excel de yazılan 3d yazıları hatırlattı.. çok modaydı ozamanlar herkes büyük yazılarını bu şekilde yazıyordu ..gelelim eleştirime font tipi olarak hiç bir özelliği yok.. oradaki yiyeceklerde dekupede sorunlar var iyi kesilememiş ki afişte hemen sırıtıyor artı yiyicekler alt tarafta olmalıydı..ve bir zemin üstünde durmuyo boşlukta kalmış renk seçimi olarak fon ve yazı tipi çok uyumsuz ve 3 boyuta hiç gerek yok..:) yani biraz yıpratıcı eleştri yapmış olabilirim.. :( kusura bakma :)

ve artı yiyecekler kadrajdan taşmış