Neler yeni

!!İZMİR!!ajansa stajer aranıyor

krakercocuk

🌱Yeni Üye🌱
izmir kaklıç'da bulunan reklam merkezimizin ajans departmanına mac kullanacak stajer alınacaktır..irtibat için 327 54 74 nolu telefondan ulaşabilirler..

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

ilknur 19

🌱Yeni Üye🌱
grafiker

merhaba
aradığınız kişinin stajyer olması şartı kesin midir?
karşılıklı uygun şartlarda anlaştığınız daha önceden mac bilgisi olan mesleğe biraz ara veren, evi kaklıç a yakın bir grafikerle çalışmak istemez ?

krakercocuk

🌱Yeni Üye🌱
şuan için sadece stajer kadrosu mevcut ilerki zamanlarda şirket yöneticilerinin kararıyla pozisyon açığı olursa sizinle irtibata geçilecektir teşekkürler

güncel

serigraf

🌱Yeni Üye🌱
Bilecik üniversitesi serigrafi bölümü mezunuyum.bölümü dereceyle bitirdim.reklamcılık sektöründe tecrübesizim.kendimi geliştirebileceğim bir staj yeri arıyorum.çabuk öğrenebilen biriyim.kısa zamanda ajansa faydalı işler çıkarabileceğime inanıyorum.
.photoshop cs3 , coreldraw x4 ve freehand gibi programlara yeterlilik derecesınde hakimim. ilanınızla ilgilenıyorum,cv mi gönderebileceğim bi adres bildirebilirmisiniz..yada iletişime geçmek isterseniz za_087@hotmail.com mail adresim

qksL

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.Forumturkish.Com
Lise Öğrencisiyim Gsf okumak istiyorum kursuna gittim corel, photoshop, illustrator kursuna gittim sertifikam var boş zamanalrımda stajerlik yapmak istiyorum. Msn: S.qksl@hotmail.com

krakercocuk

🌱Yeni Üye🌱
Bilecik üniversitesi serigrafi bölümü mezunuyum.bölümü dereceyle bitirdim.reklamcılık sektöründe tecrübesizim.kendimi geliştirebileceğim bir staj yeri arıyorum.çabuk öğrenebilen biriyim.kısa zamanda ajansa faydalı işler çıkarabileceğime inanıyorum.
.photoshop cs3 , coreldraw x4 ve freehand gibi programlara yeterlilik derecesınde hakimim. ilanınızla ilgilenıyorum,cv mi gönderebileceğim bi adres bildirebilirmisiniz..yada iletişime geçmek isterseniz za_087@hotmail.com mail adresim
ilanın başında verilen tel numarasından bir ön görüşme yapınız

Lise Öğrencisiyim Gsf okumak istiyorum kursuna gittim corel, photoshop, illustrator kursuna gittim sertifikam var boş zamanalrımda stajerlik yapmak istiyorum. Msn: S.qksl@hotmail.com

tam zamanlı olarak stajyer aranıyor ilginize teşekkürler

hakanhazar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
e posta bildirirseniz cvmi yollayabilirim.teşekkürler.