Neler yeni

izmir içi menü çalışmalarında tecrübeli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nvrs

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle menü tasarımı konusunda tecrübeli izmir de çalışmakta olan bir arkadaşın yardımına ihtiyacım var.

tasarımı kuvvetli ve yaratıcı bir grafiker arkadaş arıyorum. kendim free olarak çalışmaktayım grafikerlik konusunda çok iyi olmadığımdan ötürü elime gelen özellikle menü ve katalog çalışmalarının grafiksel hazırlıklarını ve en önemlisi özgün tasarımlar yapabilecek izmirde ikamet etmekte olan birisini aramaktayım. ücretlendirme konusunda ise yaptığı çalışmalarda kar üzerinden yüzde olarak verebilirim.

pvc.
karton sıvama
ve deri menü konusunda özellikle tecrübeli birisi olursa sevinirim.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
ykivilcim@hotmail.com adresinden iletişime geçersen alsancak ve çeşme civarındaki birkaç firmaya yaptığım donelerden örnek sunabilirim... saygılar.

emelyaşar

🌱Yeni Üye🌱
msnmi eklersen görüselim.cvim vardır sanırım sıtede

kirlico

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.izmirtisortbaski.com
Menü Kabı üretimi konusunda tecrübeliyim kendi üretimim olan menüler ve stoklarımda mevcut bu menü işine baya merak saldım iyi derecede corel de biliyorum yardımcı olabilirim

ahmetsergen35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba hocam ben izmirdeyim bukonuda yardımcı olabilirim.
web sayfamdan bana ulaşabilirisin cevabını bekliyorum www.egrafik.tk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...